Britanniassa intoillaan taas kuninkaallisista häistä – kuningatar Elisabetin serkun jälkeläinen kihlautui ruotsalais­komistuksen kanssa - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Britanniassa intoillaan taas kuninkaallisista häistä – kuningatar Elisabetin serkun jälkeläinen kihlautui ruotsalais­komistuksen kanssa

Flora Ogilvy on Hello Magazinen mukaan kruununperimysjärjestyksessä sijalla 56.

Flora Ogilvy on Hello Magazinen mukaan kruununperimysjärjestyksessä sijalla 56.

Julkaistu: 16.11. 21:25

Prinsessa Alexandran lapsenlapsi Flora Ogilvy kihlautui ruotsalaisen Timothy Vesterbergin kanssa.

Britanniassa kuninkaallisten häiden suma ei ota laantuakseen. Useat tiedotusvälineet nimittäin uutisoivat, että kuningatar Elisabetin serkun prinsessa Alexandran lapsenlapsi on kihlautunut.

24-vuotiaan Flora Ogilvyn kihlattu on 26-vuotias ruotsalainen Timothy Versterberg. Flora kertoi kihlauksesta muutama päivä sitten julkisella Instagram-tilillään.

– Olemme kihloissa! Rakas Timothyni kosi minua ja olemme autuaan onnellisia, hän hehkutti isänsä James Ogilvyn ottaman kuvan yhteydessä.

– Rakkaani aina ja ikuisesti, kirjoitti puolestaan Vesterberg omalla Instagram-tilillään jaettuaan saman kuvan.

Daily Mailin mukaan pari tapasi toisensa toukokuussa ja rakastuivat välittömästi. He eivät ole paljastaneet vielä, missä tai milloin häät on tarkoitus pitää, mutta tavallisesti kuninkaallisia häitä on juhlittu kuuden kuukauden sisällä kihlauksesta.

Julkisuuden suhteen matalaa profiilia pitävä pari asuu ja työskentelee lehden mukaan Lontoossa.

Flora nähtiin myös toukokuussa lady Gabriella Windsorin häissä.

Flora nähtiin myös toukokuussa lady Gabriella Windsorin häissä.

Brittilehtien mukaan Timothy Vesterberg on entinen ammattijääkiekkoilija, mutta Eliteprospects-sivuston ja Svenska Damtidningenin mukaan hän on pelannut viimeksi kaudella 2012–2013 Djurgårdens IF:n alle 20-vuotiaiden joukkueessa. Nykyisin hän kuitenkin työskentelee rahastonhoitajana, kun taas Flora tekee uraa taidekonsulttina.

Edinburghissa syntynyt ja Skotlannin itärannikolla varttunut Flora on ollut tuttu näky kuningatar Elisabetin vuosittaisen syntymäpäiväparaatin yhteydessä, jolloin kuninkaallinen perhe kokoontuu Buckinghamin palatsin parvekkeelle katsomaan paraatia. Samoin hänet on totuttu näkemään kuningattaren joululounailla.

Flora seurasi kuningattaren syntymäpäiväparaatia prinssi Charlesin vieressä vuonna 2011.

Flora seurasi kuningattaren syntymäpäiväparaatia prinssi Charlesin vieressä vuonna 2011.

Hän on Hello Magazinen mukaan kruununperimysjärjestyksessä sijalla 56. Hänen isoäitinsä prinsessa Alexandra on kuningatar Elisabetin isän Yrjö VI:n veljen prinssi Georgen tytär.

Flora on viime vuosina totuttu näkemään vieraiden joukossa myös useissa kuninkaallisissa häissä. Poikkeuksen tähän tekivät ainoastaan prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häät, joihin kuningattaren serkkujen lapsia tai lapsenlapsia ei kutsuttu laisinkaan.

Flora Ogilvy on tuttu näky kuninkaallisen perheen juhlissa.

Flora Ogilvy on tuttu näky kuninkaallisen perheen juhlissa.

Bristolin yliopistosta valmistuneen Floran kerrotaan nauttivan vapaa-ajallaan esimerkiksi näyttelemisestä. Hän onkin päässyt Daily Mailin mukaan viettämään päivän ITV:n suosikkisarjan Downton Abbeyn kuvauksissa.

Floran kerrotaan nauttivan paljon luonnosta. Lisäksi hän tuntuu nauttivan matkailusta. Hän on jakanut useita kuvia sosiaalisessa mediassa Yhdysvaltain itärannikolla sijaitsevalta Nantucketin saarelta, missä hänen vanhempansa asuvat.

Flora (toinen oikealta takarivissä) on nähty useita kertoja Buckinghamin palatsin parvekkeella kuningatar Elisabetin syntymäpäiväparaatin yhteydessä.

Flora (toinen oikealta takarivissä) on nähty useita kertoja Buckinghamin palatsin parvekkeella kuningatar Elisabetin syntymäpäiväparaatin yhteydessä.

Lisäksi hän on tänä kesänä reissannut ainakin Nizzaan, New Yorkiin, Saksan Baijeriin, Los Angelesiin ja Sri Lankaan.

Timothy itse on julkaissut Instagramissa lähinnä maisemakuvia, mutta ruotsalaiskomistusta on sen sijaan päästy näkemään enemmän Floran Instagramissa.

Myöskään ruotsalaislehti Svenska Damtidning on saanut hänestä selville ammatin ja jääkiekkotaustan lisäksi lähinnä sen, että 26-vuotias nuorukainen on kotoisin Tukholmasta.

Brittihovissa on riittänyt häähumua lähiaikoina, sillä lyhyen ajan sisään avioon ovat astelleet prinssi Harry, Lady Gabriella Windsor ja prinsessa Eugenie. Lisäksi prinsessa Beatrice julkisti syyskuussa kihlauksensa italialaisen kiinteistöpohatan kanssa.

Jos Floran ja Timothyn häät järjestetään jo vuonna 2020, se tarkoitta ensi vuodelle kaksia kuninkaallisia häitä, sillä prinsessa Beatricen on tiedotettu avioituvan ensi vuonna.