Herttuatar Catherinen yksityissihteeri otti lopputilin vain kahden vuoden jälkeen – yleensä tehtävässä ollaan jopa vuosikymmenen ajan - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Herttuatar Catherinen yksityissihteeri otti lopputilin vain kahden vuoden jälkeen – yleensä tehtävässä ollaan jopa vuosikymmenen ajan

Herttuatar Catherine joutuu etsimään itselleen uuden yksityissihteerin.

Herttuatar Catherine joutuu etsimään itselleen uuden yksityissihteerin.

Julkaistu: 16.11. 10:38

Herttuattaren oikeana kätenä työskentelevä Catherine Quinn jättää työnsä vain kahden vuoden jälkeen.

Herttuatar Catherine on prinssi Williamin puolisona tuleva kuningatar ja häntä on ”koulutettu” tehtävään jo useamman vuoden ajan.

Catherinella on ollut apunaan ja oppaanaan yksityissihteeri Catherine Quinn, mutta nyt nainen on Daily Mailin mukaan sanonut itsensä irti. Hän lopettaa työnsä Catherinen kanssa heti joulun jälkeen.

Quinn ehti olla tehtävässään vain kahden vuoden ajan, sillä hän aloitti lokakuussa 2017. Tämä on lehden mukaan hyvin erikoista, sillä yleensä vastaavanlaisissa työtehtävissä olevat henkilöt saattavat työskennellä tehtävässään jopa yli vuosikymmenen ajan.

Quinnin tehtäviin on kuulunut kaikki Catherinen yksityissihteerin tehtävät kuten hänen aikataulujensa ja tapaamistensa järjestelyt. Lisäksi hän on auttanut herttuatarta kehittämään hänen ”alkuvuosiensa” projekteja ja työskennellyt lasten asioita ja hyvinvointia ajavissa organisaatioissa.

Catherine Quinn haluaa palata urallaan askeleen taakse päin.

Catherine Quinn haluaa palata urallaan askeleen taakse päin.

Daily Mailin lähteen mukaan Catherinet eroavat hyvissä väleissä eikä tilanteessa ole mitään kaunaa.

Quinn haluaa lähteen mukaan lopettaa kuusinumeroista palkkaa kerryttävässä työssään, koska se vaatii häntä työskentelemään kokoaikaisesti. Ennen Catherinen yksityissihteeriksi alkamista Quinn työskenteli erilaisten järjestöjen parissa ja hän haluaakin nyt palata tekemään samoja töitä osa-aikaisesti.

– Catherine (Quinn) on herttainen nainen ja hän on saavuttanut paljon työskennellessään herttuattarelle. Mutta nyt hän haluaa ottaa askeleen taaksepäin, lähde kertoo.

Lähteen mukaan Quinnin urasuunnitelmissa ei koskaan ollut ryhtyä vastaavanlaisiin tehtäviin, mutta hän ei voinut vastustaa herttuattaren yksityissihteerin työtä. Nyt Quinn uskoo lähteen mukaan tehneensä kaiken voitavansa herttuattaren hyväksi ja uskoo, että herttuatar Catherinella on nyt vankka pohja, josta hän voi jatkaa tulevaan.

– Catherine (Quinn) on auttanut kokoamaan herttuattaren ympärille niin vahvan osaajajoukon, että hänen on nyt itsensä aika siirtyä eteenpäin.

Catherine Quinn on työskenteli herttuatar Catherinelle vain parin vuoden ajan.

Catherine Quinn on työskenteli herttuatar Catherinelle vain parin vuoden ajan.

Quinnin irtisanoutuminen tulee vain vähän aikaa sen jälkeen, kun yksi herttuatar Catherinen uskollisimmista avustajista irtisanottiin viime kuussa. Sophie Agnew työskenteli Catherinen henkilökohtaisena avustajana seitsemän vuoden ajan.