Prinsessa Märtha Louisen shamaanirakkaalta hämmästyttävä paljastus parin ensitapaamisesta – kun katseet kohtasivat, valtasi mystinen tunne molemmat - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinsessa Märtha Louisen shamaanirakkaalta hämmästyttävä paljastus parin ensitapaamisesta – kun katseet kohtasivat, valtasi mystinen tunne molemmat

Prinsessa Märtha Louise vieraili Helsingissä viime vuonna.

Prinsessa Märtha Louise vieraili Helsingissä viime vuonna.

Julkaistu: 14.11. 20:52

Märtha Louisen shamaanirakas Durek Verrett uskoo, että pari tunsi toisensa jo muinaisessa Egyptissä.

Prinsessa Märthä Louisen uusi parisuhde on kuohuttanut hänen kotimaassaan Norjassa. Prinsessa seurustelee nykyään shamaani Durek Verrettin kanssa ja parin edesottamukset ovat häkellyttäneet sekä hovissa että sen ulkopuolella sen jälkeen, kun he julkistivat suhteensa toukokuussa.

Verrett työskentelee henkisenä oppaana maailmantähdille ja kertoo olevansa shamaani. Vuonna 2016 ex-puolisostaan Ari Behnistä eronnut Märthä Louise puolestaan tunnetaan enkelihoidoistaan.

Umpirakastuneet Märthä Louise ja Verrett ovat järjestäneet yhdessä lemmenseminaareja ja paljastaneet julkisuudessa yksityiskohtia parisuhteestaan ja seksielämästään. Pari on kertonut, että heillä on hyvin syvä henkinen ja fyysinen yhteys.

Verrett paljasti podcastissaan lokakuussa, että pariskunta harrastaa seksiä kolme tai neljä kertaa päivässä ja sai kommenteillaan aikaan valtaisan kohun Norjassa. Hän kertoi myös hyvin yksityiskohtaisesti siitä, millaista parin seksi on.

Nyt Verrett kertoo People-lehden haastattelussa enemmän myös parin henkisestä yhteydestä. Pariskunta tapasi yhteisen tuttavan kautta ja heidän välillään klikkasi heti. Verrettin mukaan kaksikon välille lankesi heti ensi silmäyksellä mystinen tunne ja he tajusivat tavanneensa toisensa jo aiemmin.

– Hän (Märtha Louise) käveli sisään ja sanoi: ”Minä muistan sinut, minä tiedän kuka olet”, Verrett kuvailee parin ensikohtaamista.

– Minä olin vain: ”Kyllä, me tunnemme toisemme hyvin pitkän ajan takaa”. Se vain tuli ulos suustani, hän jatkaa.

Myös Märtha Louise kertoo Peoplelle, että hänet valtasi heti tunne, että pari oli kohdannut menneisyydessään.

– Minä tulin sisään ovesta ja tunnistin hänet heti. Minusta tuntui, että minä tunnen sinut. Se oli ensimmäinen asia, jonka sanoin hänelle, prinsessa sanoo.

Verrettin mukaan hän on elänyt Märtha Louisen rinnalla Egyptissä aikoja sitten, entisessä elämässään. He olivat hänen mukaansa olleet rakastavaisia ehkä jo aiemmin ja siksi heidän välilleen syntyi heti syvä yhteys.

– Kun olemme yhdessä ja katson häntä, joskus näen toiset kasvot. Ja hän näkee sen myös minussa. Minulla on muistoja meistä Egyptissä. Hän on ollut minun kuningattareni ja minä olin faarao, Verrett sanoo.

Märthä Louise on kertonut aiemmin, että Verrett on hänen sielunkumppaninsa ja että hän on löytänyt shamaanista ihmisen, jonka vierellä on hyvä olla. Prinsessaa on pidetty Norjassa jo pitkään hovin outolintuna, sillä hän on perustanut enkelikoulun ja kertonut avoimesti henkimaailman kokemuksistaan.

Verrett kertoo People-lehden haastattelussa, että vaikka Märthä Louise on perinteisen kuninkaallisen kasvatuksen saanut prinsessa, on hän silti aito ja mielenkiintoinen ihminen.

– Minä näen itseni hänessä ja hän näkee itsensä minussa: ystävällisyyden, rakkauden, leikkisyyden ja hölmöyden. Hän on prinsessa ja hän kasvoi kuninkaallisessa perheessä, mutta hän on aito. Hän halaa ihmisiä kuten minä. Hän pelaa videopelejä kanssani ja hän tekee hauskoja asioita kanssani. Jos minä hyppelen kadulla, hän hyppelee kanssani, ja jos teen kärrynpyöriä, hän haluaa tehdä kärrynpyöriä. Minkälainen prinsessa tekee niin? Verrett analysoi rakastaan.

Verrett ja Märthä Louise ovat jakaneet rakkautensa ilosanomaa ja omia maailmankatsomuksiaan hyvinvointikiertueellaan aiemmin tänä vuonna. Peoplen mukaan parin suunnitelmissa on jatkaa Prinsessa ja shamaani -nimeä kantavaa kiertuettaan.

Märtha Louise joutui kesällä norjalaisten kiukun kohteeksi, kun hän mainosti seminaarejaan kuninkaallisella tittelillään. Myöhemmin hän ilmoitti Instagramissa, että luopuu prinsessan tittelistä hovin edustustilaisuuksien ulkopuolella.

– Käytän titteliäni edustaessani hovia ja osallistuessani virallisiin tilaisuuksiin. Tästä eteenpäin en käytä prinsessan titteliäni kaupallisissa asioissa. Kaupallisissa tarkoituksissa käytän vain nimeäni Märtha Louise, prinsessa ilmoitti elokuussa.