Ruhtinatar Charlene julkaisi suloisen kuvan kaksosistaan – 4-vuotiaan Gabriellan yhdennäköisyyttä Grace Kellyyn ihaillaan

Julkaistu:

Monaco
Monacon ruhtinasparin 4-vuotiaiden kaksosten koulukuva ihastuttaa Instagramissa.
Monacon ruhtinatar Charlene julkaisi Instagram-tilillään ihastuttavan kuvan hänen ja ruhtinas Albert II:n 4-vuotiaista kaksosista, Gabriellasta ja Jacquesista.

Kuvassa kaksoset poseeraavat rintarinnan ja hymyilevät suloisesti kameralle.

– Ensimmäisen kouluvuoden kuvat, Charlene kirjoitti kuvan yhteydessä.
Charlenen seuraajat ihastelivat kilvan kuvaa.

– Niin kauniit lapset, eräs kommentoi.

– Kaunista. Toivotan heille mukavaa ensimmäistä vuotta koulussa.

Osa seuraajista havaitsi lapsissa myös yhdennäköisyyttä heidän sukulaisiinsa.

– Jacques on kuin ilmetty äitinsä ja Gabriella näyttää aivan isoäidiltään Gracelta! jotkut seuraajista ihastelivat viitaten tietysti lasten jo kauan sitten edesmenneeseen isoäitiin, elokuvatähti Grace Kellyyn.


Ruhtinas Albert kertoi Suomen-vierailullaan syyskuussa 2018 Ilta-Sanomien erikoistoimittajalle Rita Tainolalle arjesta pienten kaksosten kanssa. Albertin mukaan heidän perheensä viettää aikaa harrastaen uimista ja käymällä paljon luonnossa retkeilemässä.

– Kun he olivat vauvoja, he olivat tietysti enemmän äidin kanssa. He ovat nyt sen ikäisiä, että kaipaavat isää ja minä haluan olla heidän kanssaan. On kuitenkin päiviä, kun en näe heitä kuin aamulla ja sitten vasta illalla, Albert sanoi.

– Pyrin kuitenkin aina lukemaan heille iltasadun. He ovat myös innokkaita laulamaan, joten molemmat laulavat usein sydämensä innolla, hän lisäksi naurahti.
Ruhtinas Albertilla on kaksosten lisäksi kaksi avioliiton ulkopuolista lasta. Ruhtinaan esikoistytär Jazmin syntyi vuonna 1992 ja poika Alexandre vuonna 2003.

Kun Lapin yliopisto julkisti helmikuussa nettisivuillaan 18 uutta kunniatohtoria, heidän joukossaan oli myös Monacon ruhtinas Albert. Hänet listattiin filosofian kunniatohtoriksi yhdessä neljään muun henkilön kanssa.

Lapin yliopiston mukaan kunniatohtoriksi vihkiminen on korkein huomionosoitus, jonka yliopisto voi henkilölle osoittaa. Ruhtinas Albert on vieraillut Suomessa useita kertoja.


Viimeksi hän vieraili Lapissa tammikuussa ja lomaili yhdessä ruhtinatar Charlenen ja kaksosten kanssa.

Tuolloin yrittäjä Janne Honkanen julkaisi Luxury Action -yrityksen Octola Lodge -luksushuvilan edustalta kuvan, jossa hän poseerasi ruhtinas Albertin kanssa. Ruhtinas jätti vieraskirjaan kiitoksensa ja Honkanen kertoi niistä kuvan yhteydessä.

Albert perheineen oli nauttinut Suomen-lomastaan suuresti.

– Emme voi mitenkään riittävästi ilmaista meidän kiitollisuuttamme niin uskomattomasta uudenvuoden lomasta Suomen Lapissa ja tästä upeasta paikasta.

– Janne, suuri kiitos sinun näkemyksestäsi, unelmastasi ja vieraanvaraisuudestasi ja ennen kaikkea ystävyydestäsi. Kaikella kiitollisuudellamme ja arvostuksellamme, kirjoitti ruhtinas.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt