Shamaanirakas laverteli kaiken hänen ja prinsessa Märtha Louisen seksielämästä – kohuilla karu seuraus

Julkaistu:

Norjan hovi
Prinsessa Märtha Louisen uusi rakas ei ole norjalaisten mieleen.
Prinsessa Märtha Louisen rakkauselämä on ollut tänä vuonna erityisen suurennuslasin alla Norjassa. Norjalaiset ovat seuranneet uteliaina prinsessan ja shamaani Durek Verrettin suhdetta.

Romanssi on edennyt vauhdikkaasti ja rakastavaiset ovat pitäneet yhdessä lemmenseminaareja. Norjalaiset eivät kuitenkaan ole ottaneet Märtha Louisen uutta rakasta avosylin vastaan, vaan Norjassa on käyty kiivasta keskustelua siitä, että pitäisikö prinsessan luopua kuninkaallisesta tittelistään.

Enkelihoitoja tekevä Märtha Louise on aina ollut hovin outolintu, mutta nyt Se og Hør -lehti kertoo, että viime aikaisilla kohuilla on ollut rajut seuraukset prinsessan taloudelliseen tilanteeseen.
Märtha Louisen verotiedot tulivat keskiviikkona julkiseksi Norjassa ja norjalaismedian mukaan prinsessan tiedoista paljastuu yllätyksiä.

Seg og Hør -lehden mukaan prinsessan bisnekset ovat kokeneet kovan kolauksen, eivätkä kohut ainakaan ole auttaneet prinsessan taloudellista tilannetta.


Viime vuonna Märtha Louise ja hänen ystävänsä Elisabeth Nordeng joutuivat sulkemaan enkelikouluksi kutsutun Soulspring-keskuksen.

Vuonna 2007 perustettu enkelikoulu tahkosi huikeita summia, mutta vuonna 2018 nousukiito katkesi ja prinsessan bisnekset ajautuivat jyrkkään syöksykierteeseen.

Seg og Hørin mukaan enkelikoulu on tuonut prinsessalle vuosittain liki 200 000 euron tulot. Vuonna 2018 prinsessa tienasi enää kuitenkin vain 59 000 euroa.

Norjalaismediat ovat aikaisemmin kertoneet, että prinsessa on pistänyt myyntiin Hankøn saarella sijaitsevan huvilansa.

Seg og Hørin kuninkaallisasiantuntija Anders Johan Stavseng arvioikin, että prinsessa on mitä ilmeisimmin elänyt yli varojensa.

– Se voi olla yksi miksi hän haluaa myydä huvilan, Stavseng arvioi.

Shamaanin seksipaljastukset ällistyttivät

Lokakuussa Norjassa kuohahti, kun shamaani ja parantaja Durek Verrett avautui hänen ja prinsessa Märtha Louisen seksielämästä Ancient wisdom today -podcastissaan.


Podcastissaan Verrett muun muassa kertoi harrastavansa seksiä kolmesta neljään kertaan päivässä. Mies myös kertoi varsin yksityiskohtaisesti siitä, millaista seksiä hän tyttöystävänsä kanssa harrastaa.
– Tyttöystäväni kysyy minulta aina, että ”eikö sinun pitäisi tulla”, Verrett paljasti.

– Vastaan hänelle aina, että ”ei, mutta annan sinulle niin monta orgasmia kuin haluat. Me voimme jatkaa vaikka pari tuntia, jos haluat, minua ei haittaa, mutta minä en tule”, hän jatkoi.

Verrett myös totesi podcastissaan, että hän pystyy antamaan naiselle niin monta orgasmia kuin vain on mahdollista. Hän myös kertoi, että pystyy hallitsemaan omia siemensyöksyjään.

Märtha Louise itse on ollut julkisuudessa varsin vaitonainen rakkauselämästään sen jälkeen, kun avioero kirjailija Ari Behnistä astui voimaan elokuussa 2016.
Uuden suhteen myötä nousseen kohun jälkeen prinsessa kuitenkin puolusti itseään keväällä Norjan TV2:n haastattelussa, kun häntä vaadittiin luopumaan tittelistään.

– Että luopuisin prinsessan arvonimestä? En todellakaan harkitse sellaista, hän tylytti Hyvää huomenta, Norja -ohjelmassa.

– Olen syntynyt tähän perheeseen ja olen valinnut elää tällä tavalla. En saa rahaa valtiolta. Kaikki jotka työskentelevät, saavat palkkaa. Olen vain ensimmäinen, joka tekee näin, ja olen valinnut haastavan tilanteen tehdä niin, hän puolusti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt