Prinsessa Madeleinen Chris-rakkaalla värikäs menneisyys naistenmiehenä – kiihkeä suhde alusvaatemallin kanssa

Julkaistu:

Prinsessa Madeleinen miehen Chris O’Neillin käsipuolessa viihtyi vuosia sitten yksi jos toinenkin seurapiirikaunotar.
Prinsessa Madeleinen tapasi puolisonsa Chris O’Neillin New Yorkissa 2010.

Liikemies Chrisin seurapiirimenneisyydestä ei tiedetä kovinkaan paljoa, mutta nyt ruotsalaislehti Svensk Damtidning on löytänyt Chris O’Neillin entisen tyttöystävän, alusvaatemalli Maryam Abdullinan.

Lehti kuvailee Chrisin olleen ennen Madeleinen tapaamista kuin kotonaan New Yorkin seurapiireissä. Hänen käsipuolessaan nähtiin useita seurapiirikaunottaria ja perijättäriä, mutta suhteet nuupahtivat nopeasti.


Yksi Chrisin entisistä rakkaista on uzbekistanilainen alusvaatemalli Maryam Abdullina, joka Svensk Damtidningin mukaan on yksi niistä naisista, joiden kanssa Chris oli vakavissaan.

180-senttinen ja 34-vuotias Abdullina nähtiin maineikkaan alusvaatemerkki Aubaden lukuisissa mainoskampanjoissa esittelemässä merkin pitsihepeniä ja uima-asuja.


Lehti kuvailee Maryamin ja Chrisin seurustelleen vuosina 2007 ja 2008, ja tuolloin parivaljakko biletti ankarasti New Yorkin yöelämän sykkeessä.

Maryam elää kuitenkin nykyään hyvin erilaista elämää kuin Chrisin kanssa, sillä ruotsalaislehden mukaan hän on nyt naimisissa ja kahden lapsen äiti. Entisestä bilehileestä on kuoriutunut perheenäiti, joka pyörittää miljonääripuolisonsa kanssa meditaatiostudiota.

Pitää bruneteista

Chrisin tiedetään olleen New Yorkissa naistenmiehen maineessa, joka vaihtoi naista lennosta.

Syksyllä 2004 cocktail-kemuissa Chrisin kainalossa keimaili muotivaikuttaja Rory Hermelee.


Joulukuussa 2007 Chris kuvattiin hempeissä tunnelmissa Good Morning America -ohjelmaa juontaneen Bianna Golodrygan kanssa.
Moldovalaissyntyinen Golodryga on mainittu vuonna 2004 Amerikan 30:n vaikutusvaltaisimman nuoren toimittajan listalla.

Golodryga tosin on kiistänyt Aftonbladetin haastattelussa hänen ja Chrisin ikinä seurustelleen.

– Minä ja Chris olemme hyviä ystäviä, Golodryga kertoi Aftonbladetille 2018.

Samana vuonna O'Neillillä oli pikainen romanssi seurapiirikaunotar Annie Churchillin kanssa.


Vain kuukausi ennen kuin O'Neill tapasi Madeleinen, mies nähtiin hyväntekeväisyystapahtumassa käsikynkässä viehättävän seurapiirikaunotar Candice Millerin kanssa.