Herttuatar Camilla sairastui – lääkäri pakotti perumaan edustustilaisuudet, kun tila huononi yllättäen

Julkaistu:

Herttuatar Camilla ei osallistu torstaina hänelle kaavailtuihin edustustilaisuuksiin.
Cornwallin herttuatar Camilla on useiden brittilehtien mukaan sairastunut ja joutunut peruuttamaan edustustilaisuuksiaan. Reutersin mukaan Clarence House tiedotti torstaina, että Camilla sairastaa alahengitystieinfektiota, ja hänen tilansa huononi yllättäen.

– Cornwallin herttuattaren lääkärit käskivät hänen peruuttaa edustustilaisuuksia alahengitystieinfektion vuoksi, joka on pahentunut viime päivinä, Clarence House tiedotti.

Daily Mailin mukaan Camilla joutuu jättämään torstaisen Westminster Abbeyssa järjestettävän jumalanpalveluksen väliin sairautensa vuoksi. Lehti kertoo, että Camillan piti edustaa tilaisuudessa yhdessä puolisonsa prinssi Charlesin kanssa.

Keskiviikkoiltana Camilla jätti väliin juhlaillallisen Lontoossa. Tilaisuudessa juhlistettiin prinssi Albertia, jonka syntymästä tuli tänä vuonna kuluneeksi 200 vuotta.

Vielä keskiviikkona päivällä Camilla kykeni edustamaan maatilatorilla Lontoossa.


Brittimedian mukaan Camilla on erittäin harmissaan sairastumisestaan, sillä Britanniassa vietetään tällä viikolla Remembrance Day -juhlaa, jossa kunnioitetaan sodassa kaatuneita Kansainyhteisön maiden sotilaita.

Juhlava viikko huipentuu sunnuntaina järjestettävään näyttävään tilaisuuteen, jossa kunnioitetaan ensimmäiseen maailmansotaan osallistuneita paraatilla ja hiljaisella hetkellä. Paikalla on perinteisesti koko kuninkaallinen perhe ja myös herttuatar Camilla haluaa osallistua tilaisuuteen.

Daily Mailin mukaan Camilla on valmis tekemään kaikkensa, jotta hän pystyy osallistumaan viikon huipentaviin juhlallisuuksiin sunnuntaina.