Herttuatar Catherine livahti uusien äitikavereidensa kanssa salaa pubiin drinkeille – pujahti ravintolaan prinssi Harrya varten rakennetusta salaovesta

Julkaistu:

Herttuatar Catherine pääsi Daily Mailin mukaan vaihtamaan vapaalle, kun hän livahti uusien ystäviensä kanssa pubiin.
Herttuatar Catherine ei voi tehdä elämässään montaakaan asiaa ilman, että joku tunnistaisi hänet.

Ihan tavalliset ja toisille arkiset asiat voivat olla prinssi Williamin vaimolle ja prinssi Georgen, prinsessa Charlotten ja prinssi Louisin äidille todella harvinaista herkkua.

Catherine pääsee nauttimaan toisinaan myös näistä tavallisista asioista ja Daily Mailin mukaan hän onkin käynyt salaa julkisuuden valokeilalta pubissa äitikavereidensa kanssa.

Lehden mukaan Catherine on käynyt Hollywood Arms -pubissa ainakin viime kuussa, kun siellä järjestettiin tapaaminen Thomas School -yksityiskoulun oppilaiden vanhemmille. Prinsessa Charlotte aloitti opintiensä kyseisessä koulussa tänä syksynä ja prinssi George on käynyt sitä jo muutaman vuoden.

Lehden tietojen mukaan tilaisuus järjestettiin pubissa sijaitsevassa salongissa, jossa hän otti muutaman drinkin uusien ystäviensä seurassa eikä häntä ollut vartioimassa kuin yksi hovin turvamies.


Ihan yksinkertaista pubiin pääseminen ei kuitenkaan ole ollut.

Daily Mailin mukaan Chelseassa sijaitseva ihan tavalliselta näyttävä pubi on varusteltu salaovella, jonka kautta herttuatar pääsi sinne ja pois kenenkään ulkopuolisen huomaamatta tai että kukaan olisi onnistunut tallentaa sitä kameralleen.

Lehti osaa kertoa, että kyseinen salaovi on asennettu alunperin prinssi Harrya varten. Harry oli aikanaan melkoisen ahkera bilettäjä ja hän halusi päästä toisinaan salaa drinkille. Mutta tämä kaikki tapahtui aikana ennen kuin hän alkoi seurustella nykyisen puolisonsa ja Archie-poikansa äidin herttuatar Meghanin kanssa.