Legendaarisen juorutoimittajan päiväkirjat julki – tylyttää julmasti brittihovia: Diana oli tyhmä, Charles saa raivokohtauksia, William on väsyttävä

Julkaistu:

Päiväkirjat
Kenneth Rose ei sanojaan säästellyt.
Juorutoimittaja Kenneth Rose tuntui tuntevan jokaisen merkittävän ihmisen, oli hän sitten kuninkaallinen, aristokraatti tai poliitikko.

Kaikkia tietojaan Rose ei kirjoittanut lehtiin, vaan ainostastaan päiväkirjaansa. Nyt vuonna 2014 kuolleen Rosen päiväkirjat on julkaistu.

Prinsessa Diana on yksi niistä brittihovin jäsenistä, jolle Rose ei antanut armoa. Osansa saivat toki muutkin.

24. helmikuuta 1981

Katsoin kun Walesin prinssiä ja Dianaa haastateltiin televisiossa. 19-vuotiaassa tytössä, joka on tuomittu kuninkaalliseen vankilaan, on jotain surullista.

9. lokakuuta 1981

Marmaduke Hussey on asustellut Balmoralissa. Hän kertoo, että Diana on todella tylsistynyt. Prinssi Charles lähtee joka aamu ampumaan tai kalastamaan, eikä Diana näe häntä kuin vasta iltaseitsemältä. Herttua on sitä mieltä, että prinssistä ei tule koskaan hyvää kuningasta. Hän on täysin epäkypsä.

6. helmikuuta 1983

Kuulin, että Diana on käynyt opettamassa pikkulapsia. Hän ei ole ilmeisesti kovin fiksu, eikä hänellä ole älyllisiä resursseja, joita tarvitaan avioliitossa Walesin prinssin kanssa.

27. huhtikuuta 1988

Raine Spencer puhui Dianan avioliitosta. Hänen mukaansa prinsessan elämä ei ole helppoa. Hän sanoi: ”He eivät näytä rakastuneilta. He nukkuvat eri makuuhuoneissa, eikä Diana halua koskea miestään. Kun Charles pyytää suukkoa, Diana ei vaivaudu edes vastaamaan.

3. kesäkuuta 1995

Vietin viikonlopun Pamela ja David Hicksin kanssa. Pamelalle oli kerrottu, että prinssi Charlesin kanssa ei kannata riidellä. Niin kauheita hänen raivokohtauksensa ovat. Hän ei koskaan kysy mitään kuningattarelta. Heidän välinsä ovat poikki.

Prinssi William on väsyttävä. Aina kiinnittämässä huomiota itseensä. Eipä mikään ihme, sillä hän on täysin pilalla vanhempiensa riitojen takia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt