Harry ja Meghan matkaavat pian Yhdysvaltoihin – huhumylly käynnistyi heti: Etsiikö herttuapari kakkoskotia Kaliforniasta?

Julkaistu:

brittihovi
Prinssi Harry vihjaili hiljattain julkaistussa dokumentissa muutolla Afrikkaan. Nyt useat tiedotusvälineet kertovat, että herttuapari aikoisi etsiä kakkoskotia Yhdysvalloista.
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan avautuivat hiljattain paria kohtaa kohdistuvan massiivisen suosion varjopuolista.

Uutuusdokumentissa Harry & Meghan: An African Journey herttuatar Meghan kertoi kaunistelematta, kuinka rankkaa sopeutuminen kuninkaalliseen elämään on hänelle ollut. Lisäksi on nostanut oikeusjuttuja useita brittilehtiä vastaan.

People-lehden nimettömien sisäpiirilähteiden mukaan Sussexin herttuapari on kyllästynyt elämään julkisuuden valokeilassa Britanniassa ja etsii parhaillaan kakkoskotia Yhdysvalloista, Kanadasta tai Afrikasta.

– Heidän ei ole mahdollista elää näin (Britanniassa). Paineita on nyt aiempaa enemmän, lähde sanoi lehdelle.


Myös dokumentissa prinssi Harry leikitteli jo ajatuksella Afrikkaan muuttamisesta.

– En tiedä, missä päin Afrikkaa asuisimme tällä hetkellä. Tulimme juuri Kapkaupungista ja se voisi olla upea paikka meille, prinssi pohdiskeli ja paljasti, että Afrikan puolesta tehtävä työ on keskeisessä roolissa herttuaparin elämässä myös tulevaisuudessa.
Dokumentin ilmestymisen aikaan uutisoitiin, että herttuapari aikovat aloittaa pian kuusi viikkoa kestävän tauon kuninkaallisista edustustehtävistä. Tarkoituksena on ilmeisesti ainakin viettää marraskuun lopulla kiitospäivää Meghanin äidin Doria Raglandin luona. Kyseessä on myös pienen Archien ensimmäinen matka äitinsä synnyinseuduille.

Myös Daily Mail kertoi tällä viikolla, että herttuapari aikoo matkustaa Kaliforniaan ja suunnittelee kakkoskodin perustamista sinne.


Lehden mukaan kuningatar Elisabetin ja prinssi Charlesin henkilökunta olisi ilmaissut olevansa huolissaan Sussexin herttuaparin aikeista, koska muuton ulkomaille pelätään etäännyttävän heitä muusta kuninkaallisesta perheestä.

Brittimedialle ja monille kuninkaallisfaneille herttuatar Meghanin harvinainen avautuminen uutuusdokumentissa oli kuin aikamatka menneisyyteen, jolloin Walesin prinsessa Diana toi hovin likapyykin koko kansan nähtäväksi.

Myös Harry on ilmaissut pelkäävänsä, että historia toistaa itseään hänen vaimonsa kohdalla, sillä prinssi on pitänyt mediaa syynä äitinsä traagiseen kohtaloon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt