Meghanin kodittomaksi jäänyt Thomas-veli käänsi yllättäen kelkkansa – ryöpsäytti julki anelevan anteeksipyynnön

Julkaistu:

Herttuatar Meghanin velipuoli haluaa haudata sotakirveen.
Herttuatar Meghanin perhedraamaa on puitu brittimediassa pian parin vuoden ajan. Jo ennen Meghanin ja Harryn häitä sukulaiset riensivät kertomaan, kuinka Meghan on hylännyt perheensä.

Meghan katkaisi välit isäänsä Thomas Markleen, kun isä lavasti paparazzikuvia rahan takia.

Herttuaparin esikoisen Archien syntymän jälkeen perheenjäsenet ovat vedonneet mediassa Meghaniin, että hän antaisi Thomasin nähdä lapsenlapsensa.


Nyt oman lusikkansa soppaan on iskenyt Meghanin velipuoli Thomas Markle Jr. Velipuoli kertoo Daily Mailille olevansa valmis unohtamaan menneet.

– Olen ollut huono poika ja huono veli. Haluan korjata välit ennen kuin on liian myöhäistä, hän sanoo lehdelle.


Markle Jr. kertoo olleensa yhteydessä isäänsä ja pyytäneen anteeksi sitä, että hän on aikaisemmin kritisoinut siskopuoltaan julkisuudessa.

Velipuoli pelkää, että hän on osasyy siihen, ettei Meghan ole missään tekemisissä isänsä kanssa.

– Ei ollut minun asiani hankaloittaa isän, Meghanin ja Harryn välejä. Haluan meidän olevan kunnon perhe.


Markel Jr:n suurin toive on, että Meghan antaisi viimein anteeksi heidän isälleen.

– Isän pitää valmistautua siihen, ettei Meghan enää koskaan ota häneen yhteyttä. Ei hän soittanut isälle edes hänen sydänkohtauksensa jälkeen, hän päivittelee.
– Meghanin pitäisi muistaa, että hän on Buckinghamin palatsissa Harryn kanssa vain isäni ansiosta. Isä maksoi hänen koulutuksensa ja hienot vaatteensa. Hän auttoi Meghania tulemaan upeaksi naiseksi ja anelen, että Meghan ymmärtäisi sen.

Lähetti Harrylle kirjeen juuri ennen häitä

Thomas Markle Jr. on ehtinyt vuoronperään haukkua ja kehua siskopuoltaan julkisuudessa. Ennen häitä hän kirjoitti prinssi Harrylle kirjeen, jossa hän aneli Harrya perumaan haat.

– Olen hämilläni siitä, miten et näe todellista Meghania, jonka koko muu maailma näkee. Meghanin yritys esittää prinsessan roolia huonommin kuin keskiverto Hollywood-näyttelijä käy vanhaksi, veli kirjoitti In Touch -lehden julkaisemassa kirjeessä.


Veli syyttää siskopuoltaan heidän isänsä vararikosta. Veli on sanonut, ettei isä koskaan toivu taloudellisesti siitä, että rahoitti Meghan-tytärtään eikä henkisesti siitä, että tytär hylkäsi hänet.

Kovaääninen kriitikko on ollut myös Meghanin sisarpuoli Samantha Markle, joka on arvostellut siskoaan muun muassa pyrkyriksi.


– Hollywood muutti hänet. Hänen tavoitteensa on tulla prinsessaksi. Hän on haaveillut siitä lapsesta saakka. Harry on hänen suosikkinsa, hän pitää punahiuksisista miehistä, sisko on aiemmin laukonut.