Hurja väite: Cambridgen herttuapari perheineen oli varannut matkan helikopterilla, joka joutui traagiseen onnettomuuteen

Julkaistu:

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen väitetään olleen aikeissa lentää turmahelikopterilla.
Muun muassa Daily Mail ja The Sun uutisoivat, että Cambridgen herttuaparin oli määrä matkustaa AgustaWestlandin helikopterilla, joka tippui vuosi sitten Leicester City -jalkapallojoukkueen kotiareenan parkkipaikalla.

The Sunin mukaan prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen oli määrä perheineen lentää helikopterilla, joka tippui ja räjähti King Power Stadiumin parkkipaikalla. Onnettomuudessa kuoli multimiljonääri Vichai Srivaddhanaprabha, kaksi hänen työntekijäänsä, sekä lentäjät Eric Swaffer ja Izabela Roza Lechowicz.

Nyt turmassa menehtyneen Swafferin kihlattu Izabela on kertunut The Sunille, että prinssi Williamin perheineen oli määrä matkustaa onnettomuushelikopterilla.

– Heidän oli määrä lentää marraskuussa vain vähän aikaa onnettomuuden jälkeen, Izabela kertoi lehdelle. William kertoi Ericille, että ensi kerralla mukana ovat Kate ja lapset.


William ja Eric olivat Izabelin mukaan lentäneet yhdessä useita kertoja.

– Prinssi William rakasti lentämistä ja tuli hyvin toimeen Ericin kanssa – he lensivät yhdessä lukuisia kertoja, Izabela kertoi.

– Hän (William) kertoi minulle, että hän piti mieheni omalaatuisesta huumorintajusta ja kunnioitti hänen lentäjän taitojaan.

Surreysta kotoisin olevaa Ericiä on tituleerattu sankariksi onnettomuuden jälkeen, sillä hän ohjasi ennen onnettomuutta helikopteria kauemmas areenasta ja läheisestä hotellista.

Prinssi Harryn ja prinssi Williamin välit nousivat suureksi puheenaiheeksi jo viime vuonna, kun huhut veljesten tulehtuneesta suhteesta levisivät. Äskettäin prinssi Harry myönsi viileät välit todeksi kuvailemalla Harry & Meghan: An African Journey -dokumentissa hänen ja Williamin olevan tällä hetkellä ”kiistatta eri poluilla”.

Prinssi Charles kantaa tällä hetkellä melkoista taakkaa poikiensa tilanteesta. Hänen kerrotaan pelkäävän Harryn puolesta samalla tavalla, kuin hän aikoinaan joutui pelkäämään puolisonsa prinsessa Dianan puolesta.


Williamin ja Harryn tilanne on brittilehden tietojen mukaan huolestuttanut myös kuningatar Elisabetin. Kuningatar aikoo pysytellä kaukana julkisesta likapyykistä, mutta on sisäpiiritietojen mukaan pyytänyt Charlesia hoitamaan tilanteen ja auttamaan veljeksiä korjaamaan välinsä entiselleen.

Kohua herättäneessä uutuusdokumentissa prinssi Harry ja herttuatar Meghan avautuvat ensimmäistä kertaa kohtaamastaan kritiikistä ja kommentoivat heihin kohdistuneita väitteitä.

Dokumentissa toimittaja Tom Bradby kysyy Harrylta, että kuinka totta ovat lehtien palstoilla esiintyneet huhut veljesten välirikosta, joita hovi ei ole missään vaiheessa kommentoinut millään tavalla.


– Tähän rooliin, tähän työhön, tähän perheeseen ja sen kokemiin paineisiin kuuluu, että asioita tapahtuu väistämättä. Mutta me olemme veljeksiä. Olemme aina veljeksiä, Harry vastasi.

arry jatkoi kertomalla kierrellen ja kaarrellen, millaiset välit veljeksillä on tällä hetkellä.

– Olemme kiistatta eri poluilla tällä hetkellä, mutta tuen Williamia aina ja tietääkseni myös hän tukee minua. Emme näe toisiamme yhtä paljon kuin aikaisemmin, koska olemme niin kiireisiä, Harry selvitteli.

– Mutta rakastan häntä kovasti ja suurin osa on keksitty tyhjästä. Veljeksillä on hyvät ja huonot päivänsä.


Useiden brittilehtien lähteet ovat kertoneet kuninkaallisen perheen iäkkäämpien jäsenten olevan huolissaan veljesten väleistä.

– Harryn ja Williamin välit ovat epätoivoisen surulliset. He menevät täysin eri suuntaan ja Harry on se, joka kärsii tilanteesta selvästi enemmän. Vaikuttaa siltä, että äitinsä arkun takana kävellyt poika ei ole koskaan palautunut tilanteesta, mikä on todellinen tragedia, lähteet kertoivat The Mirrorille.

– Monet perheen lähipiiriin kuuluvat ovat sanoneet, että veljesten ajautuminen erilleen olisi ollut viimeinen asia mitä heidän Diana-äitinsä oli halunnut.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt