Kuningatar Elisabet etsii uutta avustajaa – tällaisia vaatimuksia hovilla on

Julkaistu:

Työpaikka
Testaa, olisiko sinusta brittihovin työntekijäksi.
Kuningatar Elisabet on palkkaamassa itselleen avustajaa Buckinghamin palatsiin.

Työnhakuilmoituksen pääset lukemaan tästä linkistä.

Toimenkuvauksen mukaan uusi työntekijä tulee olemaan isossa roolissa palatsissa.

– Tulet toimimaan korkeimpien standardien mukaisesti ja tukemaan kuninkaallista perhettä heidän virallisissa tehtävissä. Tämän vuoksi työ on hyvin poikkeuksellinen, ilmoituksessa kerrotaan.

Brittilehtien mukaan työ on kaikkea muuta kuin tylsää. Viralliset tehtävät pitävät huolen siitä, että tehtävään valittu pääsee heti käsiksi vastuullisiin toimiin.

– Työympäristö on nopeatempoinen ja korkeatasoinen. Sinulla on vastuu ensimmäisestä päivästä lähtien. Tulet kohtaamaan haasteita ja olet ylpeä omasta työstäsi, ilmoituksessa kuvaillaan.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä palatsi etsii jopa kahta ihmistä kyseiseen tehtävään. Toinen paikoista on vakinainen ja toinen äitiyslomasijaisuus.

Palkattava tulee vastaamaan muun muassa dokumenttien ja esitysmateriaalien tuottamisesta. Valittavalta vaaditaan hyviä viestintätaitoja.

– Sinulla on erinomaiset viestintätaidot ja osaa työskennellä osana tiimiä ja pidät yhteyttä kaikilla tasoilla oleviin ihmisiin. Autat muita ihmisiä ja omaat hyvän harkintakyvyn ja herkkyyden. Sinusta tulee nopeasti luotettava ja välttämätön tiimin jäsen.

Hovissa on ollut avoimia paikkoja kohtuullisen tiuhaan viime aikoina.

Aiemmin tänä vuonna kuningatar haki digitaalisen viestinnän osaajaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt