Huhumylly kiihtyy: Williamin ja Harryn viilenneet välit saivat prinssi Charlesin raivon partaalle – Meghanin tekemä ohari oli viimeinen pisara

Julkaistu:

Prinssi Charlesin kerrotaan olevan sydämistynyt poikiensa viileistä väleistä. Jopa kuningatar Elisabetin huhutaan olevan huolissaan.
Prinssi Harryn ja prinssi Williamin välit nousivat suureksi puheenaiheeksi jo viime vuonna, kun huhut veljesten tulehtuneesta suhteesta levisivät. Äskettäin prinssi Harry myönsi viileät välit todeksi kuvailemalla Harry & Meghan: An African Journey -dokumentissa hänen ja Williamin olevan tällä hetkellä ”kiistatta eri poluilla”.

Nyt brittilehti The Sun on saanut tietoonsa, että myös veljesten isä prinssi Charles on sydämistynyt poikiensa tilanteesta. Prinssi Charles, tuleva kuningas, on tällä hetkellä Japanissa edustustehtävällä.

– Pointti on se, että tämä koko sotku on vienyt täysin huomion työstä, jota hän tekee, aivan kuin myös prinssi Williamin ja Catherinen työstä Pakistanissa, lähipiiristä todetaan.


Cambridgen herttuapari oli äskettäin historiallisella vierailulla Pakistanissa. William ja Catherine muun muassa vierailivat paikallisissa kouluissa.

– On ikävää, jos teet sen veljellesi, mutta saman asian tekeminen isällesi ja elättäjällesi on vielä pahempi, sisäpiirilähde muistuttaa.

Charlesin kerrotaan hiiltyneen myös siitä, että Meghan ei saapunut erääseen tapahtumaan, johon prinssi Charles oli hänet kutsunut.

– Sellaista ei voi tehdä. Kun kuninkaallisen perheen jäsen kutsuu sinut jonnekin, sinä menet, ellet ole kuolemassa. Ei ole yhtäkään syytä, miksi et menisi, sisäpiiristä napautetaan.


Prinssi Charles kantaa tällä hetkellä melkoista taakkaa poikiensa tilanteesta. Hänen kerrotaan pelkäävän Harryn puolesta samalla tavalla, kuin hän aikoinaan joutui pelkäämään puolisonsa prinsessa Dianan puolesta.

Britanniassa nähdään tällä viikolla kaksiosainen Prince Charles: Inside the Duchy of Cornwall -dokumentti. Ohjelma ei ole saanut kotimaassaan ansaitsemaansa huomiota, ja prinssi Charlesin kerrotaan osoittavan syyttävän sormensa Harrya ja Meghania kohti.

– Tämä on dokumentti hänen elämäntyöstään ja se merkitsi hänelle todella paljon. Se on jätetty aivan huomiotta, koska nämä kaksi kuvittelivat keksineensä pyörän uudelleen, sisäpiiristä huokaillaan.

Williamin ja Harryn tilanne on brittilehden tietojen mukaan huolestuttanut myös kuningatar Elisabetin. Kuningatar aikoo pysytellä kaukana julkisesta likapyykistä, mutta on sisäpiiritietojen mukaan pyytänyt Charlesia hoitamaan tilanteen ja auttamaan veljeksiä korjaamaan välinsä entiselleen.


Kohua herättäneessä uutuusdokumentissa prinssi Harry ja herttuatar Meghan avautuvat ensimmäistä kertaa kohtaamastaan kritiikistä ja kommentoivat heihin kohdistuneita väitteitä.

Dokumentissa toimittaja Tom Bradby kysyy Harrylta, että kuinka totta ovat lehtien palstoilla esiintyneet huhut veljesten välirikosta, joita hovi ei ole missään vaiheessa kommentoinut millään tavalla.

– Tähän rooliin, tähän työhön, tähän perheeseen ja sen kokemiin paineisiin kuuluu, että asioita tapahtuu väistämättä. Mutta me olemme veljeksiä. Olemme aina veljeksiä, Harry vastasi.


Harry jatkoi kertomalla kierrellen ja kaarrellen, millaiset välit veljeksillä on tällä hetkellä.

– Olemme kiistatta eri poluilla tällä hetkellä, mutta tuen Williamia aina ja tietääkseni myös hän tukee minua. Emme näe toisiamme yhtä paljon kuin aikaisemmin, koska olemme niin kiireisiä, Harry selvitteli.

– Mutta rakastan häntä kovasti ja suurin osa on keksitty tyhjästä. Veljeksillä on hyvät ja huonot päivänsä.

Useiden brittilehtien lähteet ovat kertoneet kuninkaallisen perheen iäkkäämpien jäsenten olevan huolissaan veljesten väleistä.

– Harryn ja Williamin välit ovat epätoivoisen surulliset. He menevät täysin eri suuntaan ja Harry on se, joka kärsii tilanteesta selvästi enemmän. Vaikuttaa siltä, että äitinsä arkun takana kävellyt poika ei ole koskaan palautunut tilanteesta, mikä on todellinen tragedia, lähteet kertoivat The Mirrorille.

– Monet perheen lähipiiriin kuuluvat ovat sanoneet, että veljesten ajautuminen erilleen olisi ollut viimeinen asia mitä heidän Diana-äitinsä oli halunnut.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt