Hovilähde BBC:lle: William huolestui Harrysta nähtyään uutuusdokumentin – pani merkille surullisen yksityiskohdan

Julkaistu:

Prinssi William huolestui veljestään Harrysta nähtyään sunnuntaina esitetyn dokumentin, jossa Sussexin herttuapari puhui henkisistä paineista, joita oleminen brittilehdistön silmätikkuna on heille aiheuttanut.
Prinssi William huolestui veljestään prinssi Harrysta nähtyään ITV:n sunnuntaina esittämän uutuusdokumentin, hovilähde kertoo BBC:lle. Lähteen mukaan William sanoi toivovansa, että Harry ja tämän vaimo Sussexin herttuatar Meghan ovat kunnossa.

Uutuusdokumentissa prinssi Harry vahvisti ensimmäistä kertaa pitkään liikkuneet huhut hänen ja veljensä prinssi Williamin välisistä erimielisyyksistä.

– Olemme kiistatta eri poluilla tällä hetkellä, mutta tuen Williamia aina ja tietääkseni myös hän tukee minua. Emme näe toisiamme yhtä paljon kuin aikaisemmin, koska olemme niin kiireisiä, Harry totesi toimittaja Tom Bradbylle tämän kysyessä, kuinka paljon totuutta on mediassa esitetyissä väitteissä veljesten välirikosta.

Harry myönsi, että hänellä on veljensä kanssa ”hyviä” ja ”huonoja päiviä”.

– Tähän rooliin, tähän työhön, tähän perheeseen ja sen kokemiin paineisiin kuuluu, että asioita tapahtuu väistämättä. Mutta me olemme veljeksiä. Olemme aina veljeksiä, Harry painotti.

BBC:n haastattelema lähde kumosi huhut, joiden mukaan William olisi ollut raivoissaan nähtyään sunnuntaisen dokumentin. Sen sijaan William oli pannut merkille, että Harry ja Meghan olivat ”haavoittuvassa tilassa”. Dokumentissa Harry ja Meghan kertoivat, kuinka vaikeaa heillä oli ollut viime aikoina brittimedian pyörityksessä.

Pienen Archie-pojan vanhemmat puhuivat Afrikassa kuvatussa dokumentissa henkisistä paineista, joita he ovat kokeneet brittilehdistön silmätikkuna.

Harry ja hänen vaimonsa, herttuatar Meghan erosivat tänä vuonna hyväntekeväisyysjärjestöstä, jonka he olivat perustaneet yhdessä Williamin ja tämän vaimon herttuatar Catherinen kanssa.