Herttuatar Catherine antoi ensimmäisen tv-haastattelunsa koskaan – kertoi todella erityisestä kokemuksestaan

Julkaistu:

kuninkaalliset
Herttuatar ei ole koskaan aiemmin antanut henkilökohtaista tv-haastattelua.
Cambridgen herttuatar Catherine antoi Pakistanin matkallaan elämänsä ensimmäisen uutishaastattelun televisiossa.

Hän kertoi uutispalvelu CNN:n kanavalla esitetyssä haastattelussa, että hänen ja prinssi Williamin viisi päivää kestänyt Pakistanin-matka on ollut todella erityinen.

– Oli upeaa nähdä eilen paikallista maastoa, mutta tänään oli todella erityistä tutustua yhteisöjen aktiviteetteihin, herttuatar lausui kameroille.

Prinssi William oli mukana haastattelutilanteessa puolisonsa vierellä, mutta herttuatar puhui kameroille.

Haastattelu kuvattiin torstaina Lahoren kaupungissa Pakistanissa. Lahore on suurkaupunki, jossa on yli 11 miljoonaa asukasta.

Herttuapari vieraili Lahoressa paikallisessa orpojen hyväksi työskentelevässä SOS Lapsikylässä -yhteisössä. Lapsikylässä on etsitty uusi, tasapainoinen koti jo yli 150 orpolapselle.

– William ja minä halusimme todella nähdä tällaisen paikan. Täällä on paljon haavoittuvaisessa tilassa olevia naisia, mutta he todella käyttävät positiivisuuttaan ja ottavat vastaan tukea, jota he voivat saada täältä, Catherine pohti.Haastattelun voi nähdä yllä olevalta Youtube-videolta.

Tv-haastattelu oli ensimmäinen kerta, kun Catherine puhui kameroille henkilökohtaisesti. Viimeksi hän vilahti tv-kameroiden edessä pariskunnan mennessä naimisiin vuonna 2011.

Catherine on aiemmin nähty tv-kameroiden edessä Williamin kanssa, mutta William on yleensä hoitanut puhumisen. Kihlajaishaastattelussa he puhuivat yhdessä.


Catherine piti myös vain hetki ennen tv-haastattelua inspiroivaksi kehutun puheen yhteisön jäsenille. Puheessaan hän kehui sitä, että sukulaisuus ja perhesuhteet eivät ole ainoa tapa huolehtia ja välittää, vaan on merkityksellistä, jos joku oman perheen ulkopuolinen henkilö välittää ja saa tuntemaan olon turvalliseksi. Hän ylisti järjestön todella muuttavan huonoista lähtökohdista tulevien lasten elämää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt