Herttuatar Meghan on murtua kyyneliin tv-haastattelussa – avautuu vaikeuksistaan raskauden aikana ja tuoreena äitinä: ”Harva on kysynyt, olenko ok?”

Julkaistu:

Tv-haastattelu
Meghan kertoo median valokeilassa olemisen vaikeudesta.
Herttuatar Meghan liikuttuu lähes kyyneliin, kun hän kertoo ”kamppailustaan” median valokeilassa tunteellisessa tv-dokumentissa.

Meghanin ääni värisee kun hän paljastaa, ettei osannut käsitellä asioita, jotka tapahtuivat sen jälkeen kun hän meni naimsiin ja sai ensimmäisen lapsensa.

– Harva on kysynyt, olenko ok, Meghan sanoo.

Herttuatar puhui ITN Newsin uutisankkurille Tom Bradbylle ITV:n ohjelmassa, joka kuvattiin Meghanin ja Harryn vierailessa Afrikassa syyskuussa.

Meghanilta kysyttiin, millainen vaikutus median kovalla kiinnostuksella oli hänen fyysiseen ja henkiseen terveyteensä.

– Katsokaas, kuka tahansa raskaana oleva nainen on erittäin haavoittuvainen. Se oli erittäin haastavaa aikaa, ja sitten kun saat lapsen… Tiedättehän.Kaksi viikkoa sitten pariskunta aloitti oman sotansa mediaa vastaan ilmoittamalla haastavansa Mail on Sundayn oikeuteen lehden julkaistua Meghanin isän kirjeet.

Eivätkä oikeusjutut yhteen jääneet, vaan prinssi Harry on nostanut oikeusjutun myös The Sun, Daily Mirror ja News of the World -lehtien omistajia vastaa.

Prinssi Harryn nosti oikeusjutun vain päiviä sen jälkeen, kun julkaisi lehdistölle ja briteille osoitetun avoimen kirjeen.

Kirjeessään hän kertoi kokevansa vaimonsa joutuneen median häikäilemättömän kampanjan ja ajojahdin kohteeksi, ja että hän haluaa puuttua toimintaan, eikä vain seurata sitä hiljaa vierestä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt