Prinsessa Märtha Louisen shamaanirakas avautuu seksielämästään – paljastaa intiimejä yksityiskohtia lemmenleikeistä: ”Voimme jatkaa vaikka pari tuntia”

Julkaistu:

Prinsessa Märtha Louisen ja Durek Verretin suhde on aiheuttanut paheksuntaa Norjassa. Nyt mies avautuu seksielämästään tuoreessa podcastissa.
Viime keväänä Norjan prinsessa Märtha Louise kertoi löytäneensä rakkauden norjalais-amerikkalaisen shamaanin ja parantajan Durek Verretin kanssa.

Prinsessan parisuhde on sittemmin ylittänyt uutiskynnyksen niin Norjassa kuin muuallakin maailmassa useampaan otteeseen. Muun muassa Märtha Louisen, 48, ja Verretin, 44, yhteinen kiertue, Prinsessa ja shamaani, tuomittiin norjalaisten toimesta jyrkästi.
Nyt shamaani Durek on jälleen onnistunut nousemaan otsikoihin Norjassa. Hiljattain julkaisemassaan Ancient wisdom today -podcastissaan mies nimittäin kertoo hyvin yksityiskohtaisia asioita seksielämästään, kertoo Aftonbladet.Podcastissaan Verrett muun muassa kertoo harrastavansa seksiä kolmesta neljään kertaan päivässä. Mies myös kertoo varsin yksityiskohtaisesti siitä, millaista seksiä hän tyttöystävänsä kanssa harrastaa.

– Tyttöystäväni kysyy minulta aina, että ”eikö sinun pitäisi tulla”, Verrett paljastaa.

– Vastaan hänelle aina, että ”ei, mutta annan sinulle niin monta orgasmia kuin haluat. Me voimme jatkaa vaikka pari tuntia, jos haluat, minua ei haittaa, mutta minä en tule”, hän jatkaa.

Verrett myös toteaa podcastissaan, että hän pystyy antamaan naiselle niin monta orgasmia kuin vain on mahdollista. Hän myös kertoo, että pystyy hallitsemaan omia siemensyöksyjään.Prinsessa Märtha Louisen ja shamaanin suhde on herättänyt paljon keskustelua erityisesti prinsessan kotimaassa Norjassa. Viime keväänä osa kansalaisista vaati, että Märtha Louisen tulisi harkita vakavasti kuninkaallisesta tittelistään luopumista.
Ennen suhdettaan Verretiin Märtha Louise on ollut julkisuudessa varsin vaitonainen rakkauselämästään sen jälkeen, kun avioero kirjailija Ari Behnistä astui voimaan elokuussa 2016.

Suomessakin maaliskuussa vieraillut prinsessa Märtha Louise on kiertänyt ympäri maailmaa puhumassa enkeleistä ja erityisherkkyydestä. Prinsessa on avoimesti kertonut uskovansa enkeleihin sekä käsillä parantamisen voimaan ja häntä pidetäänkin Norjan kuningasperheen outolintuna.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt