Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn Archie-vauvan ulkonäkö ällistyttää maailmalla – kuvapari paljastaa isän ja pojan mykistävän yhdennäköisyyden

Julkaistu:

kuin kaksi marjaa
Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Archie-poika näyttää monien mielestä täsmälleen siltä, miltä Harry itse näytti vauvana.
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat syyskuussa ensimmäistä kertaa yhdessä toukokuussa syntyneen Archie-poikansa kanssa.

Sussexin herttuapari vieraili tuolloin Afrikassa ja mukaan matkaan pääsi myös vajaat viisi kuukautta vanha Archie. Perhe edusti yhdessä Etelä-Afrikassa ja tapasi arkkipiispa Desmond Tutun.

Tapaamisessa raidalliseen haalariin ja valkoiseen paitaan puettu Archie ikuistettiin suloisiin kuviin, jotka levisivät nopeasti ympäri maailmaa.
Moni kiinnitti pian kuvien julkaisun jälkeen huomiota siihen, että pieni Archie on hyvin paljon isänsä näköinen. Kun vastasyntynyt Archie esiteltiin maailmalle toukokuussa, ei kovin moni vielä nähnyt yhtäläisyyttä hänen ja prinssi Harryn ulkonäössä. Myös Harry itse myönsi tuolloin, että pari pohti kiivaasti, kummalta vanhemmaltaan vauva mahtaa näyttää enemmän.

Herttuaparin Afrikan-matkan aikaan somessa kuitenkin kommentoitiin, että Archie on aivan kuin ilmetty prinssi Harry ja että poika näytti täsmälleen samalta kuin hänen isänsä vauvana. Myös lukuisa ulkomaiset lehdet julkaisivat artikkeleja, joissa vertaillaan prinssi Harryn ja Archien vauvakuvia.

– Hämmästyttävää, miten paljon he näyttävät toisiltaan. Melkein kuin Archie OLISI Harry, kommentoi eräs Twitter-käyttäjä.

– Hauskaa nähdä viimein, että herra Archie näyttää aivan Harrylta, toinen jatkoi.

– Archie näyttää molemmilta vanhemmiltaan, sillä Meghanilla ja Harrylla on samanlainen nenä ja he näyttävät samalta, huomasi kolmas.

– Pieni Archie on käytännössä Harryn identtinen kaksonen, neljäs totesi.
  • Vertaa prinssi Harryn ja Archien vauvakuvia alla olevassa kuvaparissa!


Meghanin ja Archien ensimmäisessä yhteisessä edustusmatkassa nähtiin paljon yhtäläisyyksiä prinsessa Dianan ja 4-kuukautisen prinssi Harryn tekemään matkaan Skotlantiin.

People-lehti uutisoi, että kun Meghan saapui Afrikkaan, poistui hän lentokoneesta sylissään Archie, jolla oli hyvin samantapainen hattu, jossa Harry kuvattiin tammikuussa 1985 Diana-äitinsä kanssa.

Prinssi Harry syntyi 15. syyskuuta 1985, kolme vuotta isoveljensä prinssi Williamin jälkeen.


Ellen mukaan yhtäläisyyksiä nähtiin myös prinsessa Dianan, prinssi Charlesin, prinssi Williamin ja pikkuruisen prinssi Harryn Italian-matkaan vuonna 1985. Tuolloin Harry oli kahdeksan kuukauden ikäinen.

Harpers Bazaarin mukaan prinssillä oli vauvana täsmälleen samanlaiset posket, kasvojen muoto ja hiukset kuin hänen pojallaan on nyt. Lehti huomauttaa myös, että pieni Archie muistuttaa myös äitiään ja on saattanut periä tältä esimerkiksi nenänsä.


Herttuaparin läheinen lähde paljasti Peoplelle, että Archie on hyvin iloinen ja valloittava vauva, jolla on punertava tukka – aivan kuten isälläänkin sekä lapsena että nyt aikuisena.


Herttuatar Meghan puhui Afrikan-matkalla avoimesti äitiydestään ja sanoi olevansa innoissaan siitä, että myös Archie on mukana edustamassa. Hän kuitenkin myönsi, että matkustaminen vajaan viiden kuukauden ikäisen vauvan kanssa on raskasta.

– Työssä käyvänä äitinä oleminen ja vauvan kanssa matkustaminen, voi hyvänen aika se on raskasta, mutta samalla todella jännittävää, herttuatar sanoi.

– On päiviä, jolloin kaikki vaatii todella paljon tasapainoilua, mutta sitten tapaat jonkun, joihin sinulla on suuri vaikutus ja se on todella palkitsevaa, hän jatkoi.

Harry ja Meghan kertoivat etukäteen, että he ottavat Archien mukaan edustustilaisuuksiin vain, mikäli tilanne sen sallii. He haluavat suojella pienokaistaan julkisuuden myllytykseltä ja ovat siksi tarkkoja siitä, milloin ja missä tämä näyttäytyy. Archie kuitenkin vaikutti viihtyvän parrasvaloissa varsin hyvin ja suhtautui uuteen tilanteeseen Afrikassa uteliaasti.

Juttua korjattu klo 20.13: Williamin ja Harryn ikäero on kolme, ei kaksi vuotta.