Herttuatar Catherine teki sen taas: edusti tyylikkäänä ketjuliikkeen puserossa

rac

Julkaistu:

Brittihovi
Cambridgen herttuatar edusti jälleen ketjuliikkeen vaatteessa. Hän yhdisti kuitenkin asuunsa Chanelin ylellisen käsilaukun.
Herttuatar Catherine saapui keskiviikkona totun tyylikkäänä Lontoon luonnonhistoriallisessa museossa järjestettyyn edustustilaisuuteen. Herttuatar oli valinnut ylleen khakinvihreät culottes-housut ja burgundinpunaisen neulepuseron.

37-vuotias Catherine tunnetaan siitä, että hänellä on taito yhdistellä hintavia tuotteita halppisvaatteisiin, ja niin hän teki nytkin.


Brittilehti Daily Mailin mukaan pusero on Warehouse-ketjuliikkeestä ja sen hinta on ainoastaan 39 puntaa, eli noin 43 euroa. Myös Jigsaw-merkkisten housujen hintalappu oli varsin maltillinen, 130 puntaa.

Herttuattaren käsilaukku oli sen sijaan ylellisempää sorttia. Daily Mail arvioi kastanjanruskean pienen Chanel-laukun hinnan olevan 3 000 puntaa, eli yli 3 300 euroa.


Lehden tietojen mukaan herttuattaren käyttämä pusero on ehditty jo myymään loppuun. Kyseessä ei ole suinkana ensimmäinen kerta, kun herttuattaren edullisemmat asuvalinnat ovat saaneet aiemminkin väkeä ryntäämään vaateostoksille.

Catherine yllätti nimittäin muotiväen heti häidensä jälkeisenä päivänä vuonna 2011 astumalla ulos Buckinghamin palatsista Zaran sinisessä mekossa. Hello Magazinen listauksen mukaan herttuatar on bongattu ketjun vaatteissa sittemmin myös useita muita kertoja niin punaisella matolla kuin urheilutapahtumissakin.

Lisäksi Catherine on bongattu myös muun muassa Topshopin ja brittiläisen Glamorous-merkin vaatteissa, ja kesällä 2017 herttuatar näytti mieltyneen Superga-merkkisiin tennareihin, joiden hinta oli alle 60 euroa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt