Hampaaton prinssi George, 6, ikuistettiin futispelissä videolle, joka ei jätä ketään kylmäksi – ”Parasta, mitä olen nähnyt pitkään aikaan”

Julkaistu:

pikkufani
Pikkuprinssi George tuuletti villisti, kun hänen suosikkijoukkueensa teki maaleja. 6-vuotiaan suloinen reaktio ihastuttaa kuninkaallisfaneja.
1Britannian pikkuprinssi George, 6, pääsi lauantaina seuraamaan suosikkijoukkueensa Aston Villan ottelua Carrow Roadin stadionille.

Brittilehtien mukaan prinssi seurasi Aston Villan ja Norwich Cityn välistä jalkapallo-ottelua yhdessä vanhempiensa prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen sekä pikkusiskonsa prinsessa Charlotten kanssa.

Pikkuprinssi ikuistettiin ottelussa suloisiin kuviin ja videoihin, joilla hän tuulettaa villisti Aston Villan tehtyä maalin. Joukkue teki ottelun aikana yhteensä viisi maalia, joiden jälkeen prinssi pomppi paikallaan hymyssä suin tuulettaen käsillään reippaasti. Ottelu päättyi lopulta 5–1 Aston Villalle.

Daily Mailin mukaan ottelu oli ensimmäinen kerta, kun prinssi William seurasi suosikkijoukkueensa ottelua poikansa kanssa. Hän kahmaisikin Georgen välillä kainaloonsa ja kaksikko tuuletti yhdessä maaleja.

Myös herttuatar Catherine ja 4-vuotias prinsessa Charlotte eläytyivät vahvasti urheilutapahtuman tunnelmaan. Perheen pienin, 1-vuotias prinssi Louis ei ollut paikalla ottelussa.


Kensingtonin palatsi julkaisi Instagram-tilillään suloisen videon, jolla prinssi juhlii jalkapallo-ottelussa isänsä vierellä. Georgen kasvoilta paistaa vilpitön ilo ja into oman joukkueen onnistumisen puolesta, kun hän irvistää leveästi hampaattomalla hymyllään ja huitoo ilmaa.
Instagramissa julkaistu video on herättänyt valtavasti huomiota, sitä on katsottu yli 3,3, miljoonaa kertaa ja kommentoitu äärimmäisen ahkerasti. Kuninkaallisfanit ihastelevat herttaista prinssiä ja ihmettelevä, kuinka isoksi tämä on jo kasvanut.

Prinssin iloista tuuletusta kommentoineet kertovat, että video toi myös heille vilpitöntä iloa.

– Tämä on mahtavaa. Ilo hänen kasvoillaan on uskomatonta.

– Ihanaa nähdä pieni poika nauttimassa olostaan.

– Suloisin video ikinä!

– Tämä pelasti päiväni! George on niin herttainen.

– Tämä on parasta, mitä olen nähnyt pitkään aikaan. Siinä on yksi onnellinen prinssi!


Prinssi William tunnetaan intohimoisensa jalkapallofanina ja hänen intonsa lajiin vaikuttaa siirtyneen myös jälkikasvulle. William kertoi BBC:n haastattelussa vuonna 2015, että hän on ollut Aston Villan fani jo vuosia.

– Kauan sitten koulussa, minä innostuin jalkapallosta toden teolla, prinssi sanoi.

William kertoi, että kaikki hänen koulukaverinsa olivat joko Manchester Unitedin tai Chelsean faneja, mutta hän ei halunnut kannattaa samoja huippujoukkueita.

– Halusin joukkueen, joka olisi enemmän keskitasoa ja antaisi minulle enemmän tunteiden vuoristorataa, William perusteli BBC:lle.

Prinssi löysi Aston Villan ja innostui seurasta sen historian ja tarinan vuoksi. Hän meni katsomaan joukkueen ottelua, oli täysin myyty ja on siitä asti kannattanut seuraa ja käynyt aktiivisesti sen otteluissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt