Herttuatar Meghanin karismaattinen tyyli Afrikassa kiinnitti huomion – prinssi Harryn teko kesken matkan ihmetyttää brittejä

rac

Julkaistu:

kuninkaalliset
Herttuatar Meghanin eleganttia tyyliä ylistetään muotilehdissä.
Useat kansainväliset muotilehdet ovat kiinnittäneet huomiota herttuatar Meghanin karismaattiseen tyyliin Afrikassa.

Sussexin herttuapari on paraikaa yhdessä pitkällä edustusmatkalla Afrikassa. Pariskunnan nelikuinen Archie-vauva on mukana matkalla, kuten myös Archien lastenhoitaja ja Meghanin henkilökohtainen kampaaja.

Herttuaparin matka-aikataulu on täynnä hyväntekeväisyysteemaisia vierailuja ja tapahtumia. Sussexin herttuaparin virallisella Instagram-tilillä on kerrottu, että kantavia teemoja matkan aikana ovat naisten ja tyttöjen oikeudet, mielenterveystyö, HIV:n ja AIDS:n vastainen työ ja ympäristön hyvinvointi.

Muotilehti Vogue kertoo, että Meghanin pukeutumisvalintoja on odotettu muotimaailmassa suurella innolla ennen matkaa. Meghanista on noussut viime vuosien aikana maailmanlaajuisesti ihailtu muoti-ikoni, ja Afrikan-matka on hänen ensimmäinen virallinen edustusmatkansa Archien syntymän jälkeen.


Vogue huomioi, että monet Meghanin käyttämät puvut on nähty hänen yllään jo aiemmin. Esimerkiksi taivaansininen Veronica Beardin teepaitamekko nähtiin hänen yllään Tongalla vuonna 2018.

Hello Magazine puolestaan kertoi, että vaalean beige, kaksirivinen paitamekko nähtiin hänen yllään viimeksi heinäkuussa 2018.


Daily Mailissa puolestaan huomioitiin, että Meghanin tyyli on hyvin erilainen kuin esimerkiksi herttuatar Catherinen. Cambridgen herttuattarella on usein yksityiskohtaisia ja koristeellisia leninkejä, kun taas Meghan suosii yksinkertaisen elegantteja pukuja. Lehden mukaan Meghanin tyyli on toimistotyylinen.


Meghan valitsi Afrikassa ylleen kerta toisensa jälkeen napitetun, vyötäisiltä kiinni solmittavan puvun. Muotiasiantuntijoiden mukaan malli on lähes täydellinen matkalle, jossa on nopea aikataulu ja vaatteiden pitää sopia monenlaisiin tilanteisiin.

– Hänen tyylinsä on hyvin pariisilainen. Hän ei ole tyttömäinen tyyliltään, sanoi muotiasiantuntija Susie Hasler Daily Mailille.

– Tuo on tyyli, johon hän voi aina luottaa. Sitä voi helposti muunnella asusteiden ja kenkien avulla. Se on täydellinen muuntautumisasu.


Meghanin ja Harryn matka nousi valtavan huomion kohteeksi viimeistään tänään keskiviikkona, kun Harry julkaisi täysin yllättäen poikkeuksellisen kirjeen koskien parista mediassa kirjoitettuja artikkeleita.

Hovin julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan, että prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat ryhtyneet oikeustoimiin ja nostaneet kanteen Britannian suurimpiin lehtiin kuuluvaa Daily Mailia ja sen kustantajaa Associated Newspaperia vastaan.

Prinssi Harryn kirjettä on ihmetelty laajalti. Kirjeen julkaisuajankohtaa pidetään erikoisena. Herttuapari edustaa Etelä-Afrikassa vielä tänään keskiviikkona. Moni on ihmetellyt, miksi pari halusi tuoda oikeuskanteen julki juuri nyt, kun heidän matkansa on vielä kesken.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt