Kohuherttuatar Sarah Ferguson puhkesi onnenkyyneliin: ei malta odottaa tyttärensä prinsessa Beatricen häitä

Julkaistu:

Herttuatar Sarah Ferguson on todella onnellinen tyttärensä prinsessa Beatricen kihlautumisesta.
Britannian hovi ilmoitti torstaina, että prinsessa Beatrice ja hänen miljonäärirakkaansa Eduardo Mozzi ovat menneet kihloihin aiemmin tänä syksynä.

Pari on ollut virallisesti yhdessä viime syksystä lähtien, ja häitä juhlitaan hovin mukaan vuoden 2020 aikana.
Prinsessa Beatricen äiti, herttuatar Sarah Ferguson, riensi heti kihlajaisuutisen jälkeen sosiaaliseen mediaan onnittelemaan paria. Herttuatar kirjoittaa olevansa ylpeä ja onnellinen, että hänen molemmat tyttärensä ovat löytäneet rinnalleen niin hienot miehet. Ylpeä äiti kuvailee olevansa niin innoissaan, että on itkenyt onnenkyyneliä.

– Minä ja Andrew (Beatrice isä prinssi Andrew) olemme maailman onnekkaimmat ihmiset, että olemme saaneet kaksi hienoa vävyä, Sarah Ferguson myhäili onnellisena Twitter-tilillään.
Virallisessa tiedotteessaan herttuatar ja prinssi Andrew kuvailevat seuranneensa parin rakkaustarinaa hyvillä mielin.

– Olemme iloisia, että Beatrice ja Edoardo ovat kihlautuneet, sillä olemme seuranneet suhteen kehittymistä ylpeinä. Olemme vanhempia upealle tyttärelle, joka on löytänyt rakkauden ja kumppanin omistautuneesta ystävästä ja uskollisesta nuoresta miehestä, Yorkin herttua prinssi Andrew ja herttuatar Sarah Ferguson kirjoittavat tiedotteessa.

Prinsessa Eugenie on hänkin onnitellut isosiskoaan sosiaalisessa mediassa.

– Beabea, vau! Olen niin ylpeä rakkaasta isosiskostani ja rakkaasta Edosta. Tätä on odotettu ja teidät on luotu toisillenne, hän herkistelee.