Prinsessa Beatricen miljonäärimies asui suhteen alkaessa vielä Dara-puolisonsa kanssa – näin ex-rakas kommentoi yllätyskihlausta - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinsessa Beatricen miljonäärimies asui suhteen alkaessa vielä Dara-puolisonsa kanssa – näin ex-rakas kommentoi yllätyskihlausta

Julkaistu: 27.9.2019 10:59

Beatrice julkisti torstaina kihlauksen Edoardo Mozzin kanssa. Miehen ex-kihlattu Dara Huang kertoo odottavansa perheiden yhdistymistä innolla.

Britanniassa päästään jälleen järjestämään kuninkaallisia häitä, sillä hovi ilmoitti torstaina prinsessa Beatricen kihlautuneen miesystävänsä Edoardo Mapelli Mozzin kanssa. Parin on ollut virallisesti yhdessä viime syksystä lähtien.

Mozzi tunnetaan kotimaassaan Italiassa kiinteistöbisneksellä rikastuneena miljonäärinä. Hänellä on myös taaperoikäinen lapsi entisen kihlattunsa Dara Huangin kanssa.

  • Yllä olevalla videolla kuvaa prinsessa Beatricesta ja Edoardo Mapelli Mozzista vuosien varrelta.

Nyt ex-kihlattu on avannut sanaisen arkkunsa Mozzin yllätyskihloista prinsessan kanssa. Menestynyttä arkkitehtiyritystä pyörittävä amerikkalais-kiinalainen Huang oli Thaimaassa työmatkalla kihlausuutisen tultua julki. Brittilehti Daily Mailin tavoittama Huang vakuutti olevansa iloinen uutisesta.

– Toivon kaikkea parasta Edolle ja Beatricelle. Odotan innolla perheidemme yhdistymistä, hän totesi kohteliaasti.

Tilanne on sikäli historiallinen, että prinsessa Beatrice on herttuatar Camillan jälkeen vasta toinen kuninkaallinen, josta tulee äitipuoli.

Mozzilla on ex-kihlattunsa kanssa 2-vuotias poika Christopher ”Woolfie” Woolf. Parin liitto kesti kolme ja puoli vuotta.

Huhujen mukaan Mozzin ja Beatricen kiihkeä ja nopeasti edennyt suhde sai alkunsa Mozzin asuessa vielä saman katon alla Huangin kanssa. Sisäpiiritietojen mukaan pariskunnan suhde oli kuitenkin tullut tiensä päähän jo kuusi kuukautta aiemmin. Mozzi asusteli kuitenkin vielä viikkoja ex-kihlattunsa kanssa siitä huolimatta, että hän tapaili kuningattaren lapsenlasta.

Beatrice ja Edoardo ovat lähipiirin mukaan täysin rakastuneita toisiinsa.

Beatrice ja Edoardo ovat lähipiirin mukaan täysin rakastuneita toisiinsa.

Hovista asti on kuitenkin vakuutettu, ettei liitto rikkoontunut prinsessan takia.

– Beatrice ei koskaan rikkoisi kahden ihmisen onnea, varsinkaan, kun heillä on pieni lapsi, hovista kommentoitiin tiukasti.

Huangin äiti Lily paljasti brittilehdelle, että jonkin ajan kuluttua Huang sai tarpeekseen ja päätti itse jättää ex-parin yhteisen asunnon. Huang nukkui ystäviensä sohvilla, kunnes löysi itselleen uuden kodin.

Mozzi ja Huang tapasivat yhteisten ystävien kautta 2015. Pariskunnan elämä oli täynnä glamouria ja matkustelua, mutta elämäntyyli muuttui ymmärrettävästi esikoisen synnyttyä vuonna 2016.

Ero tuli yllätyksenä Huangin perheelle. 69-vuotias Lily-äiti kertoi vuosi sitten lehdille, että hän sai kuulla erosta kautta rantain.

– Luulen, että Dara halusi peitellä asiaa minulta. Hän ei halunnut, että olen surullinen. Olen kuitenkin aika shokissa, Lily kommentoi eron aikoihin.

Huangin isä on Po-Tien, 80, on arvostettu tieteilijä, joka on työskennellyt Nasalle.

Beatricen ja Eduardon suhde on edennyt nopeasti.

Beatricen ja Eduardon suhde on edennyt nopeasti.

Lähipiirin mukaan Beatricen vanhemmat prinssi Andrew ja herttuatar Sarah Ferguson ovat ottaneet miehen avosylin vastaan perheeseen

– Tiedän, että vanhemmat ovat asiasta innoissaan ja herttuatar on miettinyt jo mitä laittaa ylleen häihin! The Sunin lähteet kertoivat.

Hovin Twitter-tilillä kerrotaan parin kihlautuneen Italiassa aiemmin syyskuussa.

– Olemme äärettömän onnellisia ilmoittaessamme uutiset kihlautumisestamme. Olemme molemmat hyvin innoissamme aloittaessamme yhteisen elinikäisen seikkailumme ja emme malta odottaa häitä, prinsessan lausunnossa kerrottiin.

Tulevat häät ovat jo kolmannet kuninkaalliset häät lyhyen ajan sisään, sillä vuonna 2018 brittihovissa juhlittiin sekä prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin että prinsessa Eugenien ja Jack Brooksbankin häitä.

Tuoreimmat osastosta