Meghanin tv-rakas jakoi yllättäen kasan ennenäkemättömiä kuvia – herttuatar poseeraa kylpytakissa ja makoilee lattialla minihameessa

Julkaistu:

Pukumiehet-tähti Patrick J. Adams on julkaissut ennennäkemättömiä kuvia sarjan kulisseista.
Herttuatar Meghanin ennen avioitumistaan tähdittämä lakidraama Pukumiehet on tulossa päätökseensä kokonaisten yhdeksän tuotantokauden jälkeen. Vuonna 2011 alkaneen sarjan viimeinen osa esitetään Yhdysvalloissa tv:ssä tällä viikolla.

Meghan näytteli sarjassa sen alusta asti Rachel Zanea, kenen kanssa Patrick J. Adamsin roolihahmo Michael ”Mike” Ross sarjan seitsemännen tuotantokauden lopussa. Samalla kumpikin jätti sarjan sen päähenkilöinä. Adams teki pikaisen paluun sarjaan 9. tuotantokaudella, jolloin myös Meghania yritettiin suostutella tekemään lyhyt paluu rooliinsa sarjassa. Herttuatar kuitenkin kieltäytyi pyynnöstä, eikä häntä nähty sarjassa enää.

Nyt Patrick on jakanut viimeisen jakson kunniaksi Instagram-tilillään kymmeniä kuvia sarjan kulisseista vuosien varrelta. Otoksissa nähdään myös ennennäkemättömiä kuvia Meghanista työn touhussa.

– Tällä viikolla esitetään Pukumiesten viimeinen jakso ja lähes kymmenvuotinen matkamme yhdessä päättyy. Joten tuntui oikealta julkaista joitakin kuvia ajalta, jolloin kaikki alkoi, Patrick kirjoittaa.

– Tässä kuvassa sovitan ensimmäistä kertaa Mike Rossin roolivaatteita, hän jatkaa.
Näyttelijä julkaisi myös runsaasti kuvia kollegoistaan, nykyään myös hyvin tarkkaa julkisuuskuvaa pitävästä Meghanista. Rennoissa kuvissa Meghan poseeraa muun muassa kylpytakissa sekä lattialla ja sohvalla makoillen.
  • Voit selata julkaisujen kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolinäppäimistä.

Otokset ovat keränneet hetkessä satoja tuhansia tykkäyksiä ja ihastelua.

– Miksi jaat näitä kuvia vasta nyt, fanit kommentoivat.

– Nämä saavat minut itkemään.

Osa faneista myös kyseenalaisti kuvien julkaisun, sillä Meghan on nykyään kuninkaallinen.

– Et voi julkaista hänen kuviaan. Hän on kuninkaallinen, se ei ole sallittua.

– Tarvitsitko luvan hänen kuninkaalliselta korkeudeltaan? En voi uskoa, että tämä loppuu.

Kuvien perusteella vaikuttaisi siltä, että Meghan ja Patrick ovat pysyneet ystävinä yhteisen roolityönsä jälkeenkin. Kun prinssi Harry ja Meghan saivat esikoispoikansa Archien toukokuussa, Patrick kiirehti onnittelemaan paria Twitterissä.


Mies sai itsekin perheenlisäystä näyttelijävaimonsa Troian Bellisarion kanssa tyttövauvan noin puoli vuotta ennen Archien syntymää.

– Kuulin juuri, että maailma on nyt 3 kiloa ja 200 grammaa painavampi. Paljon rakkautta hänelle ja hänen uskomattomille vanhemmilleen, näyttelijä kirjoitti.

– Opin seitsemän kuukautta sitten ensikäden tietoa vanhemmaksi tulemisesta ja en voisi olla onnellisempi Meghanin ja Harryn puolesta, kun he astuvat tähän seikkailuun, hän jatkoi tekstiään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt