Prinsessa Sofian avonainen puku varasti huomion ystävän häissä – asu paljasti kylkeä koristavan näyttävän tatuoinnin

Julkaistu:

Prinsessa Sofia ja prinssi Carl Philip matkustivat Caprille hääjuhlaan.
Prinsessa Sofia ja prinssi Carl Philip ovat parhaillaan Italiassa ystäväpariskuntansa häissä. Prinssiparin ystävät Carolina Pihl ja Gunnar Eliassen vihittiin Caprin saarella postikorttimaisemissa.

Svensk Damtidning kertoo Carolina Pihlin olevan Sofian hyvä ystävä vuosien takaa ja pikkuprinssi Gabrielin kummitäti. Prinssipari saapuikin häihin kahden lapsensa kanssa, prinssi Alexanderin, 3, ja prinssi Gabrielin, 2.

Prinsessa Sofia oli valinnut ylleen pikkumustan, joka ei ole kuninkaallisen perheen jäseneltä se kaikista perinteisin valinta hääjuhlaan. Halterneck-mekko paljasti prinsessa olkapäät ja selän, sekä hänen selässään olevat tatuoinnit:

Alla olevassa kuvassa on nähtävissä prinsessan kyljessä oleva perhostatuointi.
Prinsessa Sofian kehoa koristavat tatuoinnit nousivat suureksi puheenaiheeksi Ruotsissa kesällä 2015, kun Tukholmassa juhlittiin Sofian ja Carl Philipin häitä. Ruotsalaismedia arvuutteli tuolloin nähtäisikö prinsessan yllä hääpuku, joka paljastaisi hänen tatuointinsa.

Toisin kuin kuninkaallisasiantuntijat ja media uskoivat, prinsessa asteli hääkirkkoon puvussa, joka ei peitellyt hänen niskaansa koristavaa tatuointia.


Osa ruotsalaisista piti ennenkuulumattomana, että Ruotsin prinsessalla on tatuointeja, mutta kuninkaallisasiantuntijat pitivät sitä kannanottona. Sofian uskottiin viestivän asuvalinnallaan, ettei hän häpeä menneisyyttään.

Ennen prinssi Carl Philipin tapaamista Sofia tunnettiin glamourmallina ja tosi-tv-tähtenä.

Prinsessalla on useita tatuointeja ympäri kehoaan. Hänen nilkkaansa koristaa pienen kirjainten ja symbolien yhdistelmä, jonka tarkemmasta merkityksestä prinsessa ei ole kertonut julkisuudessa.


Niskassaan prinsessalla on tatuoituna aurinko, oikeaa kylkeä puolestaan koristaa näyttävä perhostatuointi, jota prinsessa on harvoin esitellyt julkisuudessa.
Instagramissa kuninkaallisfanit hehkuttavat prinsessan asuvalintaa rohkeaksi, sillä se paljastaa poikkeuksellisesti paitsi Sofian olkapäät, myös hänen selkänsä tatuoinnit.

– Prinsessalla oli musta asu, jossa oli avonainen selkä. Eikä maailma loppunut! Kiitos tästä, Royal Addicted -kuninkaallisfanisivustolla riemuitaan.

– Näenkö tatuointeja?

– Rakastan Skandinavian kuninkaallisia. He ovat maanläheisiä, eivätkä pelkää näyttää tunteitaan julkisesti, fanit kehuvat.

– Prinsessalla on mielestäni viisi tatuointia ja hän luopui naparenkaastaan kun avioitui Carl Philipin kanssa, eräs kuninkaallisfani muistelee.

– Asu on kaunis edestä, mutta takaa se tuo mieleeni hain evän.

– Onpas piristävää nähdä kuninkaallisella tatuointeja!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt