Prinsessa Estelle, 7, hurmaa vastuullisuudellaan: eloisa prinsessa veti työhanskat käteensä ja keräsi reippaana roskia metsästä äitinsä kanssa

Julkaistu:

Kruununprinsessa Victoria ja prinsessa Estelle ottivat osaa roskienkeruupäivään.
Lauantaina on vietetty kansainvälistä Maailman siivouspäivä -tapahtumaa, ja tähän on osallistuttu myös Ruotsissa. Tavoitteena on kerätä luonnosta pois mahdollisimman paljon sinne kuulumattomia roskia.

Roskienkeruupäivään ottivat osaa myös kruununprinsessa Victoria ja hänen esikoistyttärensä Estelle.

Hovin Instagram-sivuilla jaetulta videolta näkyy, kuinka Victoria ja Estelle kävelevät metsässä roskapussien kanssa ja keräävät maasta eteen tulevia roskia.

7-vuotias Estelle vaikuttaa olevan oikein innoissaan hänelle suodusta tehtävästä.

Tummiin farkkuihin, valkoiseen t-paitaan ja tummaan takkiin pukeutunut Estelle hyppelehtii iloisesti metsäpolulla ja kurkkaa myös äitinsä kassiin, että kuinka paljon hänen pussiinsa on kertynyt roskia. Käteensä Estelle on laittanut rehelliset työhanskat.

Estellen saldoksi tulee ainakin pilli, joka näkyy yhdessä kuvassa menevät roskapussiin.
Katso lisää kuvia selaamalla oikealla olevasta nuolesta.

Victoria ja Estelle auttoivat operaatiossa keräämällä roskia ainakin Tukholman Djurgårdenista ja Hagaparkenista.

Myös tapahtuman järjestävä taho on jakanut omalla tilillään samaisia kuvia kaksikon roskankeruureissusta.
Kruununprinsessa Victoria ja prinsessa Estelle olivat edustamassa kuninkaallista perhettä kahdestaan. Estellen pikkuveli prinssi Oscar, 3, ja isä prinssi Daniel eivät olleet mukana tapahtumassa.

Estelle edusti julkisuudessa edellisen kerran muutama viikko sitten, kun hän osallistui isänsä prinssi Danielin kunniaksi järjestettyyn urheilutapahtumaan. Sporttisesti pukeutunut prinsessa pääsi juoksemaan kilpaa muiden osallistujien kanssa perheensä kannustaessa sivummalla.

Lue lisää: Pikkuprinsessa Estelle väläytti sporttista puoltaan ja kirmasi ilakoiden pitkin viheriöitä – Daniel-isä paljasti, millainen vaikutus prinsessalla on pikkuveljeensä


Estelle aloitti elokuussa koulutiensä, kun hän meni ensimmäiselle luokalle. Kruununperimysjärjestyksessä toisena äitinsä jälkeen olevan Estellen on kerrottu olevan utelias ja eläväinen tyttö, joka on todella kiinnostunut muista ihmisistä. Prinsessa on hyvin kiinnostunut monista eri urheilulajeista, kuten skeittaamisesta ja golfista, mutta myös musiikki ja tanssi ovat hänelle todella tärkeitä harrastuksia.

Estelleä on kasvatettu pienestä pitäen terveellisiin elämäntapoihin ja ulkoiluun. Hänelle on opetettu myös sitä, että luonto pidetään mahdollisimman puhtaana ja lauantaina otettujen kuvien perusteella oppi on mennyt hyvin perille. Perheen 2018 vuoden kulusta kertovassa Året med kungafamiljen -dokumentissa kerrotaan, että Estelle osallistui roskankeräysretkelle perheensä kanssa myös viime vuonna.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt