Vieraat kohahtivat, kun Harry ja Meghan saapuivat ystävänsä luksushäihin Italiassa – herttuattaren kiusallinen etikettivirhe varastaa huomion

rac

Julkaistu:

Sussexin herttuaparin hyvä ystävä avioituu tänään Italiassa.
Italian Roomassa juhlitaan tänään prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin hyvän ystävän, muotisuunnittelija Misha Nonoon ja hänen miesystävänsä, öljypohatta Mikey Hessin häitä.

Jo eilen alkaneiden hääjuhlien vihkiminen tapahtuu tänään perjantaina ylellisessä italialaisella huvilalla, Villa Aurelialla. Lehtitietojen mukaan juhlat jatkuvat hulppealla illallisella elokuvastudiossa Cinecittàssa.

Jopa vieraat kohahtivat, kun Sussexin herttuapari lipui paikalle. Meghan oli pukeutunut tilaisuuteen mustaan iltapukuun, jossa oli läpikuultavat, kokopitkät puhvihihat. Tumma puku oli koristeltu kimaltavin strassein.
  • Voit katsoa Harryn ja Meghanin saapumisen yllä olevalta videolta
Yleisesti mustan pukemista häihin pidetään räikeänä etikettivirheenä, sillä sitä pidetään hautajaisasuna. Myös kuningatar Elisabetin tiedetään välttelevän mustaa, eikä sitä pidetä kuninkaallisille sopivana värinä edustustilaisuuksissa. Meghan taas luottaa pukeutumisessaan usein tummiin ja murrettuihin sävyihin.

Misha Nonoo on Meghanin pitkäaikainen ystävä. Hän on työskennellyt myös herttuattaren Smart Works -hyväntekeväisyysmalliston parissa. Sitkeiden huhujen mukaan New Yorkissa asuva muotisuunnittelija olisi alun perin yhyttänyt Meghanin ja Harryn ensimmäisille treffeilleen.

Tietojen mukaan Harry ja Meghan jättivät viisikuisen Archie-poikansa kotiin. Samalla pari saa viettää kahdenkeskeistä aikaa ennen kymmenpäiväistä Afrikan-kiertuettaan, joka alkaa maanantaina. He lentävät takaisin Britanniaan jo huomenna.

Yksityislentokohun silmässä viime aikoina ollut herttuapari lensi Italiaan tavallisella reittilennolla.
Herttuaparin lisäksi paikalle on saapunut runsaasti toinen toistaan nimekäämpiä julkkisvieraita, muun muassa näyttelijä Orlando Bloom ja poptähti Katy Perry, Ivanka Trump ja Jared Kushner sekä James Corden ja hänen puolisonsa Julia Carey.


Harry ja Meghan eivät ole ainoat kuninkaalliset juhlissa. Myös prinsessat Beatrice ja Eugenie saapuivat ystävänsä häihin. Beatrice valitsi ylleen kultaisen iltapuvun, johon hän oli yhdistänyt samansävyisen päähineen. Myös Eugenie etiketin vastaisesti oli valinnut ylleen mustaa Meghanin tavoin.


Morsian oli saapuessaan pukeutunut hyvin minimalistiseen valkoiseen pukuun. Samalla Mishan ylellinen, oikea hääpuku kuljetettiin hääpaikalle erillisellä pakettiautolla.

Bahrainissa syntyneen Mishan äiti on englantilainen ja isä irakilainen bisnespohatta. Hänen perheensä muutti takaisin Britanniaan, kun Misha oli 11-vuotias. Hän on kertonut halunneensa jo tuolloin muotisuunnittelijaksi.

Avioliitto on Mishan toinen. Hän oli naimisissa vuosina 2012–2016 niin ikään äveriäästä suvusta tulevan Alexander Gilkesin kanssa. Parin hulppeat häät olivat tuolloin kolmipäiväinen spektaakkeli venetsialaisessa linnassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt