Matkustajat kokivat melkoisen yllätyksen: prinssi Harry ja herttuatar Meghan marssivat halpalennolle Roomaan

Julkaistu:

Prinssi Harry ja Meghan lensivät Meghanin parhaan ystävän häihin Roomaan.
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat ottaneet vaarin saamastaan kritiikistä. Sussexin herttuapari joutui hiljattain kohun keskelle, kun brittilehdet kertoivat Harryn ja Meghanin lennelleen yksityiskoneella neljä kertaa 11 päivän sisään. Herttuapari vieraili kolmen kuukauden ikäisen Archie-vauvansa kanssa muun muassa Ibizalla sekä Elton Johnin luona Nizzassa.

Kohun jälkeen Meghanin kerrotaan palkanneen Hollywood-tähtien suosiman PR-firman kiillottamaan julkisuuskuvaansa

Lentely suututti brittikansan erityisesti siksi, että pari esiintyy julkisuudessa ilmastoaktivisteina.

Nyt Harry ja Meghan ovat luopuneet toistaiseksi yksityiskoneella lentelystä, sillä The Daily Mail ja The Sun kertovat herttuaparin lentäneen Roomaan Meghanin ystävän Misha Nonoon häihin tavallisella reittilennolla.

Sitkeiden huhujen mukaan New Yorkissa asuva muotisuunnittelija Misha Nonoo olisi alun perin yhyttänyt Meghanin ja Harryn ensimmäisille treffeilleen.


Herttuaparin lähipiiristä kerrotaan etenkin Meghanin harmistuneen heidän lentomatkailuunsa kohdistuneesta kritiikistä, joten herttuatar halusi ehdottomasti matkustaa Roomaan ”halpislennolla”.

– He matkustivat reittilennolla, sillä Meghan oli hieman tyrmistynyt kritiikistä, jota he saivat yksityiskoneella lentämisestä. Misha tutustutti Harryn ja Meghanin toisiinsa, ja naiset ovat parhaita ystäviä. Meghan ei olisi jättänyt ystävänsä häitä väliin mistään hinnasta, The Sunille kerrotaan.

– Archie jäi kotiin, mutta vain pariksi päiväksi ja herttuapari matkustaa kotiin jo lauantaina.


Harry on puolustanut yksityiskoneella lentelyn olevan turvallisempaa kuin reittilentojen. Prinssi totesi hiljattain Amsterdamin-vierailullaan lentävänsä pääasiassa reittilennoilla, mutta toisinaan yksityiskoneen käyttö on pakollista.

– Matkustan 99-prosenttisesti reittilennoilla. Välillä mahdollisuus lentää yksityiskoneella on tarpeellinen – perustuen pelkästään siihen, että voin pitää perheeni turvassa. Se on niin yksinkertaista, prinssi tuumi.

– Minulle kyse on tasapainosta. Se ei ole valinta, jonka haluaisin tehdä, mutta jos minun on pakko, vakuutan, että korvaan tasaan tilit ja korvaan aiheuttamani vahingot.

CNN kertoo herttuaparin aikovan lentää reittilennolla myös Etelä-Afrikkaan, jonne he matkustavat maanantaina. Kyseessä on Harryn, Meghanin ja vauva-Archien ensimmäinen edustusmatka perheenä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt