Harry ja Meghan matkustivat salaa hulppeisiin seurapiirihäihin Italiaan – morsiamella merkittävä rooli herttuaparin rakkaustarinassa

Julkaistu:

Sussexin herttuapari juhlii viikonloppuna hyvän ystävänsä häitä.
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saapuivat tänään torstaina Italiaan ystävänsä Misha Nonoon häihin, kertovat brittimediat. Muotisuunnittelijana työskentelevän Mishan ja hänen miesystävänsä, öljypohatta Mikey Hessin häitä juhlitaan viikonloppuna Roomassa.

Sitkeiden huhujen mukaan New Yorkissa asuva Misha olisi alun perin yhyttänyt Meghanin ja Harryn ensimmäisille treffeilleen.

Hulppeat häät järjestetään Euroopan suurimmassa elokuvastudiossa Cinecittàssa. Paikkaa kutsutaan italialaisen elokuvateollisuuden keskukseksi. Siellä järjestetään aika ajoin toinen toistaan hulppeampia juhlia.


Misha Nonoo on Meghanin pitkäaikainen ystävä. Hän on työskennellyt myös herttuattaren Smart Works -hyväntekeväisyysmalliston parissa.

Bahrainissa syntyneen Mishan äiti on englantilainen ja isä irakilainen bisnespohatta. Hänen perheensä muutti takaisin Britanniaan, kun Misha oli 11-vuotias. Hän on kertonut halunneensa jo tuolloin muotisuunnittelijaksi.


Avioliitto on Mishan toinen. Hän oli naimisissa vuosina 2012–2016 niin ikään äveriäästä suvusta tulevan Alexander Gilkesin kanssa. Parin hulppeat häät olivat tuolloin kolmipäiväinen spektaakkeli venetsialaisessa linnassa. Häissä esiintyi jopa laulajatähti Lana Del Rey.

Harry ja Meghan ovat tuskin häiden ainoat kuninkaalliset vieraat, sillä myös prinsessat Beatrice ja Eugenie ovat Mishan läheisiä ystäviä. Paikalle on kutsutti kuninkaallisten lisäksi pitkä lista muita silmäätekeviä.

Brittimedioiden tiedossa ei ole, miten Sussexin herttuapari matkusti Roomaan. Tietojen mukaan he kuitenkin jättivät viisikuisen Archie-poikansa kotiin. Samalla Harry ja Meghan saavat vähän kahdenkeskeistä aikaa ennen kymmenpäiväistä Afrikan-kiertuettaan, joka alkaa maanantaina.


Hiljattain äitiyslomalta töihin palannut Meghan sekä Harry ovat olleet viime viikot melkoisen myrskyn silmässä heidän yksityisiin matkoihinsa liittyen. Herttuapari joutui kansan raivon kohteeksi elokuussa, kun brittilehdet kertoivat heidän lentäneen yksityiskoneella neljä kertaa 11 päivän sisään, kun perhe vieraili Ibizassa ja Etelä-Ranskassa.

Prinssi Harry lensi joutui sittemmin selittelemään kohua oltuaan Amsterdamissa esittelemässä ympäristöystävällistä turismia tukevaa Travalyst-nimistä hanketta.

– Matkustan 99-prosenttisesti reittilennoilla. Välillä mahdollisuus lentää yksityiskoneella on tarpeellinen – perustuen pelkästään siihen, että voin pitää perheeni turvassa, prinssi sanoi.

Lue lisää: Meghan ja Harry kieltäytyivät kuningattaren kutsusta Balmoraliin vedoten Archien ikään – reissasivat silti samaan aikaan Ibizalla ja Ranskassa¨

Vain pari päivää myöhemmin yksityislennot päätyivät kuitenkin jälleen puheenaiheeksi, kun The Sun ja Daily Mail kertoivat Harryn ja Meghanin kieltäytyneen kuningatar Elisabetin kutsusta Balmoralin linnaan vedoten Archien nuoreen ikään.

– On kuitenkin hiukan erikoista, ettei Archien ikä estänyt heitä viemästä häntä viikoksi Ibizalle ja tapaamaan Elton Johnia Ranskaan, The Sunin lähde hämmästeli.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt