Meghanin sukulaispoika tahkoaa rahaa huumeilla herttuattaren nimeä hyödyntäen – nimesi kannabislajikkeen Archie-vauvan mukaan

Julkaistu:

Meghanin 27-vuotiaalla sukulaispojalla on oma kannabisfarmi Yhdysvaltain Oregonissa.
Sussexin herttuatar Meghan ei ole juuri tekemisissä sukulaistensa kanssa, jos Doria-äitiä ei oteta lukuun. Marklen suku sen sijaan on keksinyt jälleen häkellyttävän tavan hyödyntää sukulaisuussuhdettaan siniverisiin.

Brittilehti Mirror kertoo, että Meghanin velipuolen Tom Markle jr:n poika Tyler Dooley on sanonut tehneensä hyvän tilin tätinsä nimellä, vaikka häntä, hänen veljeään TJ:tä, isä-Tomia tai Meghanin isää Thomas Marklea ei kuninkaallisissa häissä nähty.
27-vuotias Dooley omistaa 1 000 eekkerin kokoisen kannabisfarmin Oregonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Hän on jo aiemmin nimennyt erään kannabislajikkeen Markle Sparkleksi ja kertonut bisneksensä tuottavan arviolta peräti 200 miljoonaa dollaria vuodessa.

Lajiketta markkinoitiin Sussexin herttuaparin häiden alla ”niin tujuksi, että se lennättää kruunun päästäsi”.

– Markle Sparkle nousi otsikoihin ja on tuottanut minulle tukuittain rahaa, hän sanoi Daily Mailille.

Nyt Dooley on jälleen hyödyntänyt tätinsä tunnettuutta ja nimennyt uuden lajikkeen tämän pienen Archie-pojan mukaan Archie Sparkieksi.


Oregonissa kannabiksen käyttö, kasvatus ja myynti on ollut laillista vuodesta 2014 asti.

Dooley ilmaisi Daily Mailin haastattelussa olevansa ärsyyntynyt siitä, että häntä on kutsuttu suvun mustaksi lampaaksi.

– Olen työskennellyt kovasti ansaitakseni elantoni hyvin kilpaillulla alalla, hän totesi närkästyneenä.

Kannabisfarmari heitti haastattelussa piikin myös yksityislentokohussa ryvettyneiden Meghanin ja prinssi Harryn suuntaan toteamalla, että hänen farminsa on luomufarmi.

– Uskon, että teemme maapallon hyväksi paljon enemmän kuin Meghan-täti, kertoo Dooley, joka suunnittelee jo farminsa laajentamista.


Dooley on osallistunut aiemmin Britanniassa MTV-kanavan The Royal World -tosi-tv-sarjaan, jossa seurataan ihmisiä, jotka väittävät olevansa sukua siniverisille.

Mies joutui myös keväällä 2018 kuninkaallisten häiden aikaan Lontoossa tekemisiin poliisin kanssa pyrittyään. Hän oli pyrkinyt veitsen kanssa paikalliseen yökerhoon oltuaan juhlimassa kaverinsa kanssa tätinsä avioitumista. Häiden aikaan Britanniaan olivat saapuneet myös hänen äitinsä ja veljensä.
Julkisuudesta nauttiva Dooley on harmitellut MTV:n ohjelmassa, että Marklen suku vedettiin julkisuuteen täysin yllättäen Harryn ja Meghanin suhteen takia.

– Jos olisimme saaneet hieman opastusta ja ohjeista, vaikkapa kuninkaalliselta perheeltä, olisimme voinet välttää paljon kohuja, Dooley totesi tv-ohjelmassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt