Villi huhu brittihovista: Meghanista ja Harrysta ei saa puhua kuningattaren kuullen

rac

Julkaistu:

Brittihovi
Brittilehti The Sunin lähteen mukaan kielletty puheenaihe kuningatar Elisabetin kanssa ei ole brexit vaan Sussexin herttuapari.
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat pysytelleet brittilehdistön suosikkipuheenaiheena jo tovin, ja parin liikkeitä seurataan tiiviisti myös maailmalla.

Sussexin herttuapari kiinnostaa brittilehti The Sunin tietojen mukaan kovasti myös kuningatar Elisabetia tapaamaan tulleita vieraita. Elokuussa leimahtaneesta yksityiskonekohusta tai pikkuisen prinssi Archien kuulumisista ei kuitenkaan lehden mukaan sovi kysellä, vaikka pääsisikin Elisabetin juttusille.
Lehden lähteen mukaan hovimestarit ovat ohjeistaneet kuningattaren Skotlannissa sijaitsevan Balmoralin linnan vieraita olemaan kyselemättä Sussexin herttuaparista, vaikka aiheen tiedetään olevan kaikkien huulilla.

– Kyseessä on tietysti paremminkin epävirallinen kuin virallinen ohje, josta kuningatar itse ei ilmeisesti ole edes tietoinen, lähde kertoo.

Myös toimittaja Quetin Letts leukaili Twitterissä, ettei kielletty puheenaihe ratsastusretkellä kuningattaren kanssa ole suinkaan brexit vaan Sussexin herttuapari.

Buckinghamin palatsista kieltäydyttiin kommentoimasta The Sunin tietoja. Lehden jututtama toinen kuninkaallinen sisäpiirilähde puolestaan sanoi suhtautuvansa skeptisesti huhuihin.
Harry ja Meghan joutuivat kansan raivon kohteeksi elokuussa, kun brittilehdet kertoivat parin lentäneen yksityiskoneella neljä kertaa 11 päivän sisään, kun perhe vieraili Ibizassa ja Etelä-Ranskassa.

Prinssi Harry lensi joutui sittemmin selittelemään kohua oltuaan Amsterdamissa esittelemässä ympäristöystävällistä turismia tukevaa Travalyst-nimistä hanketta.

– Matkustan 99-prosenttisesti reittilennoilla. Välillä mahdollisuus lentää yksityiskoneella on tarpeellinen – perustuen pelkästään siihen, että voin pitää perheeni turvassa, prinssi sanoi.
Vain pari päivää myöhemmin yksityislennot päätyivät kuitenkin jälleen puheenaiheeksi, kun The Sun ja Daily Mail kertoivat Harryn ja Meghanin kieltäytyneen kuningatar Elisabetin kutsusta Balmoralin linnaan vedoten Archien nuoreen ikään.

– On kuitenkin hiukan erikoista, ettei Archien ikä estänyt heitä viemästä häntä viikoksi Ibizalle ja tapaamaan Elton Johnia Ranskaan, The Sunin lähde hämmästeli.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt