Courtney Love pamautti ilmoille hurjan väitteen: prinssi Andrew pelmahti hänen ovelleen keskellä yötä – aikeet eivät jääneet epäselviksi

Julkaistu:

Nirvana-tähti Kurt Cobainin ex-puoliso väittää prinssin saapuneen hänen ovelleen keskellä yötä ja arvaamatta.
Britannian prinssi Andrew, 59, joutui elokuussa valtavan kohun silmään, kun alaikäisiä tyttöjä koskevasta seksikaupasta ja hyväksikäytöstä syytetty liikemies Jeffrey Epstein teki itsemurhan sellissään.

Vain päivää ennen julkaistiin aiemmin salattuja asiakirjoja, joissa väitettiin muun muassa, että Yorkin herttua Andrew olisi kourinut alaikäisiä tyttöjä vieraillessaan miljonääri Epsteinin asunnolla New Yorkissa.

Nyt Andrew on joutunut uusien syytösten silmään, sillä Kurt Cobainin ex-puoliso Courtney Love, 55, väittää prinssin ilmaantuneen ovensa taakse keskellä yötä.

Daily Mailin mukaan Nirvana-tähden ex-puoliso väittää, että prinssi Andrew ilmestyi vuonna 2000 yhdeltä yöllä soittamaan hänen Hollywoodissa sijaitsevan kotinsa ovikelloa. Prinssin yllättävä vierailu tapahtui pian sen jälkeen, kun Jeffrey Epstein oli esitellyt kaksikon toisilleen.


Loven mukaan prinssin aikeet olivat hyvin selvät. Hän väittää, että Andrew sai hänen osoitteensa yhteiseltä tuttavalta haluttuaan ”viettää hauskoja hetkiä”. Loven mukaan Andrew käyttäytyi ”hyvin flirttailevasti”. The Sunin mukaan Love väittää, että Andrew halusi selvästi seksiseuraa.

Daily Mailin haastatteleman ystävän mukaan Love päästi prinssin sisään asuntoonsa ja keitti tälle teetä pannussa, jota koristi prinssin äidin eli kuningatar Elisabetin kuva. Väitteiden mukaan kaksikko rupatteli sohvalla noin 45 minuutin ajan, jonka jälkeen Andrew poistui paikalta. Daily Mailin mukaan pari ei harrastanut seksiä.

Brittilehden mukaan Love kommentoi yöllistä tapaamistaan brittiprinssin kanssa ystävälleen tyhjentävästi.

– Kaikista elämässäni tapahtuneista asioista tämä on varmasti yksi epätodellisimmista, Love totesi ystävälleen Daily Mailin mukaan.


Daily Mailin mukaan prinssi Andrew’n edustaja myönsi tapahtumien aikaan, että prinssi todella vieraili Loven kotona, mutta kiisti tämän olleen yksin. Edustajan mukaan prinssi vieraili asunnolla ystäväporukan mukana.

Love ja prinssi Andrew kuvattiin yhdessä vuonna 2000, kun he osallistuivat The Grich Stole Christmas -elokuvan ensi-iltaan Kaliforniassa. Vuonna 2006 Love väitti tv-haastattelussa, että hän tapasi prinssin myös Walesissa.

Loven vuonna 2007 ilmestyneessä elämäkerrassa Dirty Blonde: The Diaries of Courtney Love julkaistiin kuva hänestä ja prinssi Andrew’sta.

Prinssi Andrew on kuningatar Elisabetin toisiksi vanhin lapsi. Hän oli vuosina 1986–1996 naimisissa Sarah Fergusonin kanssa. Parilla sai liittonsa aikana kaksi lasta: prinsessa Eugenien ja prinsessa Beatricen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt