Yläosaton Diana sai nuoren Williamin häpeämään silmät päästään – sitten prinsessa läväytti tuttavalleen suoran kysymyksen vartalostaan

Julkaistu:

Maineikkaan kustannusyhtiön puheenjohtaja muistelee elämäkerrassaan prinsessa Dianan kanssa käymäänsä erikoista keskustelua.
14-vuotias prinssi William joutui yksityiskoulu Etonissa julman pilkan kohteeksi, kun prinsessa Dianasta otetut paparazzikuvat levisivät kansainvälisessä mediassa. Walesin prinsessa Diana joutui vuonna 1996 skandaalin keskelle, kun brittilehti Mirror julkaisi prinsessasta kuvia, joissa hän otti aurinkoa yläosattomissa.

Maineikkaan Condé Nast -kustannusyhtiön puheenjohtaja Nicholas Coleridge muistelee skandaalia ja sen vaikutuksia tuolloin teini-ikäiseen Williamiin The Glossy Years -elämäkerrassaan.

Prinsessa Diana nosti kuvaskandaalin esille eräässä tapaamisessa Coleridgen kanssa ja kertoi koulukavereiden kiusaavan prinssi Williamia kuvien takia.

– Nicholas, voinko kysyä sinulta jotakin. Näitkö sen kuvan Mirrorissa? Sen, jossa olin yläosattomissa, Diana oli kysynyt Coleridgelta suoraan.

Mies yllättyi prinsessan suorapuheisuudesta, mutta Diana jatkoi aiheesta keskustelua.

– William on niin poissa tolaltaan. Hän kertoi joidenkin poikien kiusaavan häntä ja ilkkuvan, että minun rintani ovat liian pienet. Ovatko ne sinusta liian pienet? Diana kysyi.


Coleridge kuvailee elämäkerrassaan olleensa sanaton ja lehahtaneensa tulipunaiseksi. Hän vakuutti prinsessalle, että hän on täydellinen, eikä hänen rinnoissaan ole mitään vikaa.

Historia toisti itseään vuonna 2012, kun prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen lomakuvat vuotivat julkisuuteen. William ja Catherine olivat lomailemassa prinsessa Margaretin pojan omistamalla huvilalla Provencessa, Ranskassa, kun paparazzit löysivät heidät.

Herttuatar Catherinesta otettiin salaa kuvia, kun hän otti aurinkoa ilman bikinien yläosaa. Kuvat julkaistiin ranskalaislehdessä, jonka prinssi William haastoi oikeuteen.

William on muistellut olleensa salakuvista erityisen pahoillaan, koska ne toivat hänelle mieleen oman äitinsä kuoleman. Prinsessa Diana menehtyi 1997 Pariisissa auto-onnettomuudessa. Prinsessa Dianaa kuljettaneen auton kuski menetti ajoneuvon hallinnan yrittäessään karistaa paparazzeja kannoiltaan. Kuljettaja oli vahvasti juovuksissa. Kuljettajan päihtymystila ja ylinopeus olivat keskeisiä syitä onnettomuuden syntyyn.

Ranskalaislehti joutui maksamaan Cambridgen herttuaparille korvauksia 103 000 euroa Catherinesta otetuista salakuvista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt