Mitä kukkaloistoa! Herttuatar Catherine hurmasi hempeässä mekossa – muotiluomuksella hintaa liki 2 000 euroa

Julkaistu:

Cambridgen herttuatar saapui avaamaan itse suunnittelemansa puutarhan ja siellä sijaitsevan leikkipuiston.
Herttuatar Catherine teki tiistaina päivällä odotetun vierailun RHS Wisleyn puutarhassa Surreyssa. RHS Wisley on vuonna 1804 perustettu kuninkaallinen puutarhanhoitoon keskittyvä yhdistys.

Catherine oli paljastamassa itse suunnittelemansa puutarhan, jossa on lapsille rakennettu Back to Nature -teemainen leikkikenttä, trampoliineja ja jättimäinen puumaja.

Puutarhan on tarkoitus tarjota lapsille turvallinen paikka leikkiä keskellä luontoa.


Herttuatar on kuuluisa pettämättömästä tyylitajustaan. Catherine vangitsi tälläkin kertaa katseet saapuessaan paikalle puutarhateemaan sopivassa hempeässä kukkamekossa.

Vaaleansininen pitkä mekko oli kuvioitu punasävyisin ruusuin. Daily Mailin mukaan mekko oli suunnittelija Emelia Wicksteadin käsialaa.


Kyseessä on yksi herttuattaren luottosuunnittelijoita, ja Catherinen yllä nähdäänkin hyvin usein Wicksteadin suunnittelemia muotiluomuksia. Kauniin mekon hinta on brittilehden mukaan noin 1830 euroa.

Jalassaan herttuattarella oli nudet kiilakorkokengät, jotka olivat tavallisten korkokenkien sijaan oiva valinta luonnon keskelle. Herttuatar oli jättänyt hiuksensa auki ja luotti hillittyyn meikkiin.


Mirrorin mukaan Catherine piti tilaisuudessa koskettavan puheen, jossa hän muistutti aikuisten vastuusta huolehtia lapsista.

– Olen itsekin vanhempi, ja olen oppinut kuinka tärkeää on huolehtia lasten kehittymisestä heidän syntymästään lähtien kaikilla elämän osa-alueilla, ei van fyysisillä, Catherine muistutti.

– Rakennamme näitä asioita tulevaisuuden onnistumisia ja onnellisuutta varten, jotka he toivottavasti saavuttavat elämässään, herttuatar sanoi.


Herttuattaren seurassa oli julkkiskokki Mary Berry, joka on yksi kuninkaallisen RHS-puutarhan lähettiläitä.

Hyväntuulinen parivaljakko jutteli innoissaan toistensa kanssa, huomioi parhaansa mukaan paikalla olleita lapsia ja hyppäsi jopa traktorin kyytiin. Paikalla ollut media kuvasi heitä taukoamatta.


Catherinen tiedetään olevan aktiivinen liikunnan ja ulkoajanvietteiden puolestapuhuja.

Projektissa on brittilehden mukaan ollut tavalla tai toisella mukana myös kaikki herttuattaren omat lapset: prinssi George, 6, prinsessa Charlotte, 4, ja prinssi Louis 1.

– On todella tärkeää, että lapset oppivat ymmärtämään luontoa ja pitämään siitä huolta, Catherinen kuultiin toteavan puutarhatilaisuudessa.


Cambridgen herttuaparin perheessä on eletty tänä syksynä jännittäviä aikoja, sillä pariskunnan toinen lapsi, prinsessa Charlotte, aloitti koulun.

Charlotte aloitti opintiensä Thomas’s Battersean yksityiskoulussa. Ennen ensimmäiselle luokalle menemistä pikkuprinsessa on käynyt Kensingtonin Willcocks-lastentarhaa tammikuusta 2018 alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt