Meghan lennähti New Yorkiin kannustamaan Serena Williamsia – tempaus suututti fanit: syyttävät nyt herttuatarta erikoisesta ”kirouksesta” - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Meghan lennähti New Yorkiin kannustamaan Serena Williamsia – tempaus suututti fanit: syyttävät nyt herttuatarta erikoisesta ”kirouksesta”

Kuvituskuva
Julkaistu: 8.9.2019 10:04

Meghan kannusti viikonloppuna pitkäaikaista ystäväänsä Serena Williamsia. Herttuattaren läsnäolo sai häviöön pettyneet fanit pohtimaan varsin erikoista teoriaa.

Herttuatar Meghan pakkasi laukkunsa ja lensi perjantaina valtameren ylitse New Yorkiin. Viime hetkellä tehtyyn matkaan oli erityinen syy: herttuatar saapui kannustamaan pitkäaikaista ystäväänsä, tennisammattilaista Serena Williamsia US Openin Grand Slam -finaaliin.

Herttuatar asteli lauantaina jännittävään finaaliotteluun reilu 100 euroa maksaneessa sinisessä farkkumekossa hiukset rennosti auki.

Meghan suosi rentoa asukokonaisuutta.

Meghan suosi rentoa asukokonaisuutta.

Meghan nousi seisomaan ja taputti villisti Williamsille tämän astellessa kentälle. Myöhemmin herttuatar tallentui kuviin tarkkaavainen ilme kasvoillaan, sillä hän seurasi herkeämättä pelin etenemistä.

Herttuattaren takan istui Voguen päätoimittaja Anna Wintour, joka seuraa tennistä ahkerasti.

Herttuattaren takan istui Voguen päätoimittaja Anna Wintour, joka seuraa tennistä ahkerasti.

Herttuattaren takana istuivat tennisfaniksi tunnustautunut Voguen päätoimittaja Anna Wintour.

Tiukan taiston ja villin kannustuksen jälkeen Williams hävisi finaalissa 19-vuotiaalle Bianca Andreesculle. Williams havitteli kisoissa jo 24. grand slam -kaksinpelivoittoaan.

Herttuatar kannusti innoissaan Williamsia aivan viime hetkiin asti.

Herttuatar kannusti innoissaan Williamsia aivan viime hetkiin asti.

Williamsin häviöön pettyneet fanit ovat nyt avanneet sanaisen arkkunsa ja syyttävät Williamsin huonosta menestyksestä herttuattaren läsnäoloa.

Daily Mailin mukaan fanit ovat nyt nostaneet esille, että Williams on hävinnyt Wimbledonin finaalissa Simona Halepille, sitä aiemmin Angelique Kerberille ja tänä viikonloppuna 19-vuotiaalle Andreescuelle.

Serena Williams onnitteli Bianca Andreescua pelin jälkeen.

Serena Williams onnitteli Bianca Andreescua pelin jälkeen.

Monen fanin mielestä yhteinen tekijä häviöille on se, että herttuatar on istunut katsomossa jokaisena kertana. Myös Mirror uutisoi ennen ottelua, että tiettävästi Williamsin valmennustiimi on ollut hermostunut herttuattaren saapumisesta paikalle. Valmentajien huolena oli brittimedian mukaan se, että Williamsin keskittyminen itse otteluun häiriintyisi herttuattaren läsnäolosta.

– Rakas Meghan Markle, pliis, älä enää tule Serenan finaaliotteluihin. Sinut on kirottu, eräs fani tylytti Twitterissä brittilehden mukaan.

– Meghan. Herttuatar. Rakastan sinua. Ihan oikeasti. Mutta oletko kirottu? Hän on ollut mukana kaikissa merkittävissä häviöissä?

Teorialla lienee hyvin vähän todellisuusperää, eikä se ole aivan aukoton, sillä herttuatar oli mukana myös Wimbledonin finaalissa 2016, jolloin hänen vasta huhuttiin treffailevan prinssi Harrya. Tällöin Williams puolusti onnistuneesti mestaruuttaan Angelique Kerberiä vastaan.

Herttuatar lensi tällä kertaa New Yorkiin tiettävästi tavallisella reittilennolla.

Herttuatar lensi tällä kertaa New Yorkiin tiettävästi tavallisella reittilennolla.

Meghanin New Yorkin -loman pituudesta ei ole tietoa. Herttuattaren huhutaan lentäneen pitkä matka rapakon taakse tavallisen lentokoneen ykkösluokassa yksityislentokoneen sijaan. Aivan halvasta lystistä ei silti ole kyse, sillä viime hetkellä ostettu reittilento Lontoosta New Yorkiin maksaa brittilehden mukaan 6 000 puntaa.

Hintaa lisäsi vielä se, että mukana matkusti yksi herttuattaren turvallisuudesta vastaava henkilökunnan jäsen. Prinssi Harry ja muutamien kuukausien ikäinen Archie sen sijaan jäivät kotiin Iso-Britanniaan.

Sussexin herttuaparin matkustaminen nousi elokuussa Britanniassa kuumaksi puheenaiheeksi. Sussexin herttuapari lensi Archie-vauvansa kanssa yksityiskoneella neljä kertaa yksityislennolla 11 päivän sisään, kun perhe vieraili Ibizalla ja Etelä-Ranskassa Elton Johnin vieraana.

Sussexin herttuaparin matkustelu on saanut tänä syksynä brittien tunteet kuumenemaan.

Sussexin herttuaparin matkustelu on saanut tänä syksynä brittien tunteet kuumenemaan.

Brittihovissa perinteisiin on kuulunut, että kuningatar Elisabet viettää kahden kuukauden kesälomansa Balmoralin tiluksillaan ja kutsuu myös perhettä linnaan. Brittimedioiden lähteiden mukaan herttuapari kieltäytyi kutsusta kuningattaren tiluksille, koska toukokuussa syntynyt Archie oli liian nuori matkustamaan Skotlantiin tänä kesänä.

–  On kuitenkin hiukan erikoista, ettei Archien ikä estänyt heitä viemästä häntä viikoksi Ibizalle ja tapaamaan Elton Johnia Ranskaan, lähde hämmästelee.

Tuoreimmat osastosta