Kuin kaksi marjaa! Herttuatar Catherine luotti jälleen Dianan tyylitajuun – koskettava kunnianosoitus edesmenneelle prinsessalle

rac

Julkaistu:

Herttuatar Catherine halusi jälleen kunnioittaa prinsessa Dianan muistoa kauniilla kukkamekollaan, jonka hän oli valinnut ylleen tyttärensä tärkeään päivään.
Torstai oli suuri päivä Cambridgen herttuaparin perheessä. Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen 4-vuotias tytär Charlotte aloitti nimittäin ensimmäisen luokan Thomas’s Battersean yksityiskoulussa.
  • Katso video: Herttuapari saattoi Prinsessa Charlotten kouluun.
Jännittynyttä pientä prinsessaa olivat saattamassa koulutielle tietysti herttuatar Catherine ja prinssi William. Suloisesti hymyilleen Charlotten ohella muun muassa People-lehden huomio kiinnittyi Catherinen mekkoon.

Catherinen punasävyinen kukkamekko oli Michael Korsin käsialaa. Samainen mekko on yli vuoden vanha, sillä se nähtiin Catherinen päällä juuri ennen prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin hääpäivää.


Brittimediat huomasivat, että kaunis mekko muistuttaa erehdyttävästi edesmenneen prinsessa Dianan yllä nähtyä muotiluomusta vuodelta 1992.

Kuvatoimisto All Over Pressin mukaan mekko nähtiin Dianan yllä muun muassa vuonna 1992 hänen saattaessaan prinssi Harrya Wetherbyn kouluun Lontoossa.

Herttuatar Catherine halusi mitä ilmeisimmin saattaa oman lapsensa kouluun samankaltaisessa asussa, jossa myös Diana ihastutti aikanaan poikansa tärkeänä päivänä.


Ei ole sattumaa, että herttuatar suosi jälleen lähes samankaltaista asua kuin muotivaikuttajana pidetty Diana 27 vuotta sitten.

Katen päällä nähtiin nimittäin Dianan kuoleman 20-vuotispäivänä Pradan upea muotiluomus. Tällöin kuninkaallinen perhe kunnioitti edesmenneen prinsessan muistoa Kensingtonin palatsin puutarhassa.


Moni huomasi pian, että asu oli lähes identtinen Dianan yllä vuonna 1981 nähdyn mekon kanssa. 20-vuotias Diana saapui hieman polvien yli ulottuvassa kukkamekossa harjoituksiin St. Paulin katedraaliin, joissa vietettiin hänen ja prinssi Charlesin kohuttuja häitä.

Cambridgen herttuaperheeseen kuuluvat prinsessa Charlotten lisäksi 6-vuotias prinssi George ja 1-vuotias prinssi Louis.

Charlotten yksityiskoulu on sama, jota hänen isoveljensä George käy. Ennen ensimmäiselle luokalle menemistä pikkuprinsessa on käynyt Kensingtonin Willcocks-lastentarhaa tammikuusta 2018 alkaen.

Koulu sijaitsee muutamien korttelien ja noin 15–30 minuutin ajomatkan päästä palatsista. Koulussa on paljon niin sanottujen tavallisten perheiden lapsia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt