Prinsessa Charlotte, 4, aloitti opintiensä ylellisessä yksityiskoulussa – velmuili koulupuvussaan suloisesti kameroille

rac

Julkaistu:

Prinsessa Charlotte aloitti tänään koulun Thomas’s Battersean yksityiskoulussa.
Britannian prinsessa Charlotte, 4, aloitti tänään opintiensä Thomas’s Battersean yksityiskoulussa.

Kensingtonin palatsi julkaisi Twitter-tilillään noin yhdeksältä paikallista aikaa videon, jossa Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen keskimmäinen käveli jännittyneenä vanhempiensa kanssa uuteen kouluunsa. Mukana oli myös muutama vuosi aikaisemmin samassa koulussa aloittanut isoveli, 6-vuotias prinssi George.
Videolla koulupukuun pukeutunut Charlotte käveli äitinsä vieressä hieman ujostellen. Tapansa mukaan prinsessa kuitenkin velmuili ja vilkutteli kameroille iloisena.

George taasen piti tiukasti isäänsä kädestä.

Reippaat koululaiset myös kättelivät heitä vastaan tulleen koulun rehtorin.


Catherine oli pukeutunut hempeän vaaleanpunaiseen kukkamekkoon ja mustiin korkokenkiin. William taasen oli valinnut ylleen sinisen puvuntakin ja kauluspaidan.


Ennen ensimmäiselle luokalle menemistä pikkuprinsessa on käynyt Kensingtonin Willcocks-lastentarhaa tammikuusta 2018 alkaen.

Kuninkaallisen perheen lähipiiriin kuuluva lähde kertoi aiemmin Peoplelle, että Charlotte on todella innoissaan alkavasta koulunkäynnistään.

– Hän ei malta odottaa, että pääsee Georgen kanssa isoon kouluun, lähde kertoi.

– Hän on niin innoissaan siitä.

Koulu sijaitsee muutamien korttelien ja noin 15–30 minuutin ajomatkan päästä palatsista. Koulussa on paljon niin sanottujen tavallisten perheiden lapsia.

Englantilaisista kouluista tehdyssä esitteessä Batterseasta kerrotaan, että siellä on lapsia monista eri kansallisuuksista ja tunnelma on ajoittain jopa kaoottinen. Esittelytekstissä kerrotaan myös, että yksityiskoulu on tarkoitettu kansainvälisten perheiden lapsille, ja sellaisille, jotka haluavat parasta mahdollista brittikoulutusta.

Yksi lukuvuosi Thomas’s Battersea -yksityiskoulussa maksaa noin 23 000 puntaa eli noin 25 000 euroa. Charlotten lukuvuosimaksut ovat Daily Mailin mukaan noin 2 prosenttia halvemmat, sillä hän on Cambridgen herttuaparin toinen lapsi samassa koulussa.

Koulussa on tiukka pukukoodi, joka koskee myös pieniä kuninkaallisia. Koulupuvuista löytyy kolme eri versiota: talvi, kesä ja urheilu. Kaikki nämä hehkuvat tyylikkäässä laivastonsinisessä värissä – hansikkaita, huiveja ja kiillotettuja kenkiä unohtamatta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt