Herttuatar Meghan tekee näyttävän paluun töihin – suunnitteli vaatemalliston ”tavallisille naisille”

Julkaistu:

Herttuatar Meghanin äitiysloma on ohi ja hän palaa töihin ensi viikolla, hovi tiedottaa.
Hovi kertoo herttuatar Meghanin palaavan edustustehtäviin neljä kuukautta pienen Archie-pojan syntymän jälkeen. Sussexin herttuatar julkistaa ensi viikon torstaina oman vaatemallistonsa, jonka brittilehdet uskovat menevät kuumille kiville.

The Sunin mukaan herttuattaren suunnittelemat vaatteet on suunnattu tuiki tavallisille, työelämässä jo oleville tai työelämään astuville naisille.

Mallistoon kuuluu paita, housut, jakku, mekko ja laukku. Mallisto on tehty yhteistyössä herttuattaren tukeman Smart Works -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Muita yhteistyökumppaneita ovat Jigsaw, John Lewis, Marks & Spencer ja herttuattaren hyvä ystävä muotisuunnittelija Misha Nonoo.

Kyseessä on herttuattaren ensimmäinen virallinen edustustehtävä Archie-pojan syntymän jälkeen. Herttuatarella on äitiyslomasta huolimatta pitänyt kiirettä koko kesän ja alkusyksyn.

Prinssi Harry ja Meghan ovat olleet viime viikot myrskyn keskellä, kun britit suivaantuivat parin lentelyyn yksityiskoneella. Lentely suututti brittikansan erityisesti siksi, että pari esiintyy julkisuudessa ilmastoaktivisteina.
Herttuapari vieraili kolmen kuukauden ikäisen Archie-vauvansa kanssa muun muassa Ibizalla sekä Elton Johnin luona Nizzassa. Kohun jälkeen Meghanin kerrotaan palkanneen Hollywood-tähtien suosiman PR-firman kiillottamaan julkisuuskuvaansa.


Prinssi Harry puolusti parin yksityiskoneella matkustamista vieraillessaan Amsterdamissa. Prinssi lensi Hollantiin reittilennolla esitelläkseen ympäristöystävällistä turismia tukevaa Travalyst-nimistä hanketta. Hankkeen tarkoitus on muun muassa suojella villieläimiä, vähentää liikaturismin haittoja ja ehkäistä ilmastonmuutosta.

Prinssi piti tapahtumassa puheen, jossa hän otti poikkeuksellisesti kantaa myös yksityislennoista syntyneeseen kohuun.

– Matkustan 99-prosenttisesti reittilennoilla. Välillä mahdollisuus lentää yksityiskoneella on tarpeellinen – perustuen pelkästään siihen, että voin pitää perheeni turvassa. Se on niin yksinkertaista, prinssi pohti.

– Minulle kyse on tasapainosta. Se ei ole valinta, jonka haluaisin tehdä, mutta jos minun on pakko, vakuutan, että korvaan tasaan tilit ja korvaan aiheuttamani vahingot.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt