Hovi pöyristyi Meghanin radikaalista liikkeestä: herttuatar palkkasi Hollywood-firman kiillottamaan julkisuuskuvaansa – ”Erittäin epäsovinnaista”

Julkaistu:

Sunshine Sachs
Sama firma on edustanut esimerkiksi Harvey Weinsteinia ja Michael Jacksonia.
The Sun tietää kertoa, että herttuatar Meghan on palkannut Sunshine Sachsin hiomaan julkisuuskuvaansa. Sachs edusti muun muassa Michael Jacksonia kun häntä syytettiin pedofiliasta.

Meghanin temppua pidetään tradition rikkomisena, sillä tätä ennen kuninkaallisten asioita ovat hoitaneet Buckinghamin palatsin omat neuvonantajat.

Hollywoodista palkatut Shawn Sachs ja Keleigh Thomas Morgan ovat edustaneet Meghania ennenkin hänen näytellessään Pukumiehet-sarjassa.

Ensitöikseen Sachs ja Morgan ovat tehneet suunnitelman uuden hyväntekeväisyysjärjestön perustamisesta.

Meghanin kerrotaan olevan huolissaan ihmisten mielipiteistä sen jälkeen, kun julkisuuteen nousi huhuja huonoista väleistä herttuatar Catherineen ja prinssi Williamiin.

Myös Meghanin ja Harryn lentely yksityiskoneella on suututtanut ihmisiä, varsinkin kun pari on esiintynyt julkisuudessa ilmastoaktivisteina.

Brittimedian mukaan imagokonsulttien palkkaaminen on osoitus siitä, että Meghan haluaa kohdeltavan itseään mieluummin julkkiksena kuin kuningasperheen jäsenenä.

Palatsin väen kerrotaan olevan shokissa Meghanin suunnitelmista – varsinkin kun tämä on jo aiemmin palkannut asioidenhoitajakseen PR-manageri Sara Lathamin, joka hankki kannuksia Hillary Clintonin presidentinvaalikampanjassa vuonna 2016.

– Hollywood-firman palkkaaminen kuningasperheen jäsenelle on erittäin epäsovinnaista. Palatsin työntekijät ovat olleet viime kuukaudet aivan puulla päähän lyötyjä, koska Meghan ja Harry eivät kiinnitä minkäänlaista huomiota omiin – erittäin ammattimaisiin – avustajiinsa, vaan kuuntelevat mieluummin ulkopuolisia, lähde marmattaa lehdelle.

Sunshine Sachsin asiakkaisiin kuuluvat Meghanin lisäksi muun muassa Ben Affleck, Bon Jovi, Aerosmith, Leonardo DiCaprio, Justin Timberlake, Jennifer Lopez, Snoop Dogg ja Natalie Portman.


Firma edusti myös Harvey Weinsteinia vuonna 2015, kun miestä syytettiin malli Ambra Battilana Gutierrezin kourimisesta.

Sunshine Sachsin tiedetään käyttävän koviakin keinoja asiakkaidensa asioita hoitaessaan.

Yritys jäi kiinni vuonna 2015 siitä, että he olivat poistaneet Mia Farrowin, Sarah Brightmanin ja Naomi Campbellin Wikipedia-sivustoilta kaiken vähänkään negatiivisen materiaalin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt