Herttuatar Meghanin Thomas-isä rikkoi vihdoin hiljaisuuden – eristettiin julmasti lapsenlapsensa Archien elämästä: ”Toivon, että saisin edes kuvan”

Julkaistu:

Thomas Markle on antanut ensimmäisen kunnon haastattelunsa pikku-Archien syntymän jälkeen.
Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle on pysytellyt poissa julkisuudesta siitä asti, kun hänen tyttärensä ja prinssi Harryn esikoispoika Archie syntyi toukokuun alkupuolella.

Nyt Markle on kuitenkin antanut haastattelun Daily Mailille, koska hän kokee tulleensa epäreilusti eristetyksi tyttärenpoikansa elämästä.

– Toivon, että he lähettäisivät minulle edes kuvan Archiesta, jotta voisin kehystää sen ja laittaa seinälleni Meghanin kuvan viereen. Eikö se ole jotain, mitä jokainen isoisä tahtoisi? Tahtoisin myös tietää, onko hänellä kuuluisa Markle-suvun nenä, Thomas Markle tilittää brittilehdelle.

Hän toteaa myös, ettei ole nähnyt lapsenlapsestaan mitään muita kuvia kuin ne, jotka on jaettu kaikelle kansalle internetin välityksellä.

Thomas Markle kertoo haastattelussa, ettei hänellä ja Meghanilla ollut koskaan aikaisemmin mitään ongelmia, ennen kuin vasta viime aikoina. Hän kertoo myös sen, miksi on pysynyt poissa julkisuudesta ja avaa nyt sanaisen arkkunsa.

– Olen pysynyt hiljaa, koska Meghan oli raskaana ja odotti Archieta. Mutta puhun nyt, koska he ja heidän pr-tiiminsä jatkavat minun pitämistäni poissa heidän elämästään, hän selittää.

– Tietenkin olen todella pettynyt, etten näe Archieta. Toivoin, että äidiksi tuleminen olisi pehmentänyt Meghania, hän harmittelee.

Isä sanoo lehdelle lähettäneensä syntymäpäiväonnittelut heinäkuussa 38 vuotta täyttäneelle Meghanille tämän Yhdysvalloissa olevan taloudellisen neuvonantajan kautta. Hän ei kuitenkaan tiedä, tavoittivatko onnittelut koskaan tytärtä.


Sen lisäksi, ettei Thomas ole päässyt mihinkään tekemisiin tyttärenpoikansa kanssa, niin hän harmittelee sitä, että häntä on mustamaalattu mediassa sellaisten ihmisten toimesta, jotka eivät edes tunne häntä.

– Minua arvostelevat sellaiset ihmiset, jotka eivät edes tunne minua, hän toteaa haastattelussa.

– Tyttäreni a-listan julkkisystävillä ei ole oikeutta puhua minusta ennen kuin he tuntevat minut, hän jyrähtää.


Thomas Markle ei ole ainoa herttuatar Meghanin sukulainen, joka ei ole päässyt tapaamaan Meghanin ja prinssi Harryn esikoispoikaa. Muita sellaisia ovat muun muassa herttuattaren siskopuoli Samantha Markle ja velipuoli Thomas Markle Jr. Meghanin äiti Doria Ragland puolestaan mainittiin ainoana herttuattaren sukulaisena hovin virallisessa tiedotteessa, jossa kerrottiin Archien syntymästä. Doria oli myös Meghanin ja Harryn tukena heidän esikoisena syntyessä ja asui heidän luonaan Frogmore Cottagessa.
Samantha Markle onkin avannut sanaisen arkkunsa aiheesta useampaankin kertaan ja elokuun alussa hän kertoi brittilehdissä säälivänsä Archieta, koska Meghan on hänen äitinsä.

– Toivon, että Archie kohtelee Meghania, kuten hän kohteli isäänsä, Samatha sanoi tuolloin Daily Star Onlinelle viitaten väitteisiin, joiden mukaan herttuatar Meghan olisi kylmästi hylännyt isänsä.

– Hän (Archie) kasvaa tietäen, miten kontrolloiva hänen äitinsä on.

Samantha arveli, ettei usko koskaan pääsevänsä Meghanin suostumuksella tapaamaan siskonpoikaansa.

– Luulen, että perheen on annettava hänen (Archien) pienet lahjansa joskus, kun hän on vanhempi ja paennut kontrolloivan äitinsä kynsistä. Silloin hän voi tavata perheen itse.

– Toivon, että Archiesta tulee liberaali ja hän rohkenee itse tapaamaan perhettä. Toivon myös, että emme kaikki ole vielä kuolleet silloin, katkera siskopuoli tilitti.