Ruotsin prinssi Gabriel 2 vuotta! Hovi julkaisi suloisen kuvan pienestä synttärisankarista

Julkaistu:

Ruotsin hovi
Prinssi Gabriel, kokonimeltään Gabriel Carl Walther, on kuudentena Ruotsin kruununperimysjärjestyksessä.
Ruotsin hovissa on jälleen aihetta juhlaan. Prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian kuopus prinssi Gabriel täyttää nimittäin tänään lauantaina kaksi vuotta.

Vanhemmat julkaisivat sen kunniaksi Instagramissa suloisen kuvan valloittavasti hymyilevästä pienestä pojastaan.

– Meidän utelias, charmikas ja rakas Gabrielimme täyttää tänään kaksi vuotta, vanhemmat kirjoittivat.
Gabriel muistuttaa kuvan perusteella kasvonpiirteiltään kovasti 3-vuotiasta isoveljeään prinssi Alexanderia. Isoveljen tavaramerkkiä, vaaleita kiharoita pienemmällä prinssillä ei kuitenkaan vielä ole, kun taas Alexander itse esiintyi jo omissa 2-vuotisvalokuvissaan pitkät hiukset hulmuten.

Myös sisarusten silmät ovat eriväriset, sillä Gabrielilla on siniset silmät, kun taas isoveli Alexander on ruskeasilmäinen.
Prinssi Gabriel, kokonimeltään Gabriel Carl Walther, on kuudentena Ruotsin kruununperimysjärjestyksessä kruununprinsessa Victorian, prinsessa Estellen, prinssi Oscarin sekä isänsä ja isoveljensä jälkeen.


Hänen arvonimensä on Taalainmaan herttua. Perimysjärjestyksessä hän on siis edellä toista tätiään, prinsessa Madeleinea ja serkkujaan prinsessa Leonorea, prinssi Nicolasta ja prinsessa Adriennea.

Prinssi Gabriel nähtiin hiljattain 3-vuotiaan isoveljensä ja äitinsä Sofian kanssa seuraamassa Kanonloppet -rata-autokilpailua, johon myös Carl Philip osallistui. Gabrielin päässä nähtiin tuolloin suomalaisen lastenvaatemerkki Gugguun vaaleansininen lippis.
Juttua muokattu 1.9. klo 17.15: Korjattu prinssi Alexanderin ikä ja lisätty prinsessa Adrienne kruununperimysjärjestyslistaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt