Tiesitkö näitä yllättäviä yhteyksiä? Monet julkkikset ovat sukua brittikuninkaallisille: Beyoncé on kuningatar Elisabetin kaukainen serkku

Julkaistu:

Kaukaiset sukulaiset
Brittikuninkaallisilla on monia julkisuudesta tuttuja kaukaisia sukulaisia.
Monet julkisuudesta tutut henkilö ovat sukua brittikuninkaallisille. Jotkin sukulaisuudet saattavat yllättää.


Esimerkiksi Cornwallin herttuatar Camilla on sekä Madonnan että Celine Dionin yhdeksäs serkku, kertoo Hello-lehti. He polveutuvat vaikutusvaltaisesta 1600-luvulla vaikuttaneesta ranskalais-kanadalaisesta suvusta.


Muun muassa Hellon ja Voguen mukaan näyttelijä Angelina Jolie on herttuatar Camillan kaukainen sukulainen, sillä myös hän on Cornwallin herttuattaren yhdeksäs serkku.


Hello-lehden mukaan laulaja Beyoncé on sukua kuningatar Elisabetille, sillä nainen on kuningattaren 25. serkku. Sukulaisuus on yhden sukupolven takaa. Kuningattaren ja Beyoncen yhteinen esi-isä on kuningas Henrik II. Beyoncea ei siis aivan suotta kutsuta Queen B -nimellä.


Näyttelijä Johnny Depp kuuluu kuningattaren kaukaisiin sukulaisiin, sillä hän on Elisabetin 20. serkku 17 sukupolven takaa. Sukulaisuussuhde tuli tietoon Who Do You Think You Are? -ohjelmassa vuonna 2011, jolloin Nick Barratt selvitti, että Deppin esi-isät ovat Sir William Gascoignen ja hänen vaimonsa Margaret Percyn jälkeläisiä. Esi-isät elivät Yorkshiressä 1400-luvulla. Margaret oli Northumberlandin kreivin kolmas tytär ja kuningas Edvard III:n perillinen, asiasta ovat uutisoineet muun muassa Hello ja Vogue.


Kuningatar Elisabetilla on useampi kuuluisa näyttelijäsukulainen, sillä Hilary Duffin tiedetään myös olevan kaukaista sukua kuningattarelle. Duff on kuningattaren 18. serkku, kertovat Vogue ja MarieClaire.


Myös Hugh Grant on sukua kuningattarelle, sillä he ovat yhdeksännen polven serkuksia yhden sukupolven takaa kuningas Henrik VII:nnen kautta, kertoo MarieClaire.


MarieClairen mukaan kunigattaren sukupuusta löytyy myös seurapiirikaunotar Paris Hilton, joka on kuningattaren 20. serkku kuningas Henrik II:sen kautta. Henrik II:sesta polveutuu myös näyttelijä Brad Pitt, joka on kuningattaren 24. serkku kahden sukupolven takaa.


Jopa Michael Douglas on MarieClairen mukaan sukua kunigatar Elisabetille, sillä hän on kuningattaren 19. serkku yhden sukupolven takaa. Kuningatar ja Douglas ovat molemmat sukua kuningas Edvard III:lle.Guy Richie puolestaan on herttuatar Catherinen viidennen polven serkku, kertoo Hello. Richie oli myös vieraana prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen häissä vuonna 2011.
Omaa keskusteluohjelmaa luotsaava Ellen DeGeneres on herttuatar Catherinen 15. serkku. He ovat sukua Sir Thomas Fairfaxin ja hänen vaimonsa Agnes Gascoignen kautta. Pariskunta eli Britanniassa 1500-luvun alussa.


Sussexin herttuatar Meghan tapasi hiljattain erään julkkissukulaisensa. Meghan meni katsomaan, kun Boston Red Soxissa pelaava Mookie Betts pelasi Yankeesia vastaan Lontoossa. Sukulaisuusuhde paljastui toukokuussa 2018. Bettsin ja herttuatar Meghanin sukulaisuussuhde on Hello-lehden mukaan peräisin 150 vuoden takaa Alabaman alueelta. He ovat myös sukua 1920-luvulla solmitun avioliiton kautta, sillä Bettsin isosetä ja Meghanin isoisotäti olivat naimisissa.


Prinssi Charles on Hello-lehden mukaan sukua näyttelijä Ralph Fiennesille. Fiennes on Charlesin kahdeksas serkku. He molemmat polveutuvat kuningas Jaakko II:sta.


Edesmennyt prinsessa Diana on kaukaista sukua Yhdysvaltain entiselle presidentille George W. Bushille. George W. Bush on Dianan 11. serkku kahden sukupolven takaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt