Asiakkaat hieraisivat silmiään: Meghan ja Harry ilmestyivät pubiin Archie-vauvan kanssa – prinssi lipitti olutta muina miehinä

Julkaistu:

Prinssi Harry, herttuatar Meghan ja heidän pieni Archie-poikansa piipahtivat pubissa.
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan joutuivat viime viikolla skandaalin keskelle, kun brittimedia uutisoi parin liidelleen yksityiskoneella peräti neljä yksityislentoa 11 päivän aikana.


Herttuapari on puhunut julkisuudessa siitä, kuinka suuria ilmastovaikutuksia matkailulla on. Britit moittivat Harryan ja Meghanin olevan tekopyhiä, sillä he eivät itse selvästikään suosi matkustustapoja, joilla olisi mahdollisimman pieni hiilijalanjälki.

Lue lisää: Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin toiminta sai britit suunniltaan – suhaavat ympäriinsä yksityiskoneella: ”Suoraan sanottuna tekopyhää”

Nyt pari on tehnyt täyskäännöksen. Mirror-lehdelle kerrotaan, että Sussexin herttuapari yllätti Winkfieldin kylän asukkaat ilmestymällä paikalliseen Rose & Crown -pubiin lounaalle. Brittilehden mukaan Harry ja Meghan olivat saapuneet pubiin pikkuisen Archie-poikansa kanssa kuin ketkä tahansa vanhemmat.

Pubista paljastetaan, että pari söi 16 euroa maksavan paahtopaistiaterian. Harry joi ruoan kanssa muutaman tuopin olutta, Meghan tyytyi veteen.


Pubin asiakas kertoo Mirrorille, ettei suurin osa asiakkaista tunnistanut Sussexin herttuaparia. Henkilökunta sen sijaan tiesi, kenelle he paahtopaistia tarjoilivat.

– He olivat kuin kuka tahansa pari. Henkilökunta tiesi, keitä he olivat, mutta eivät tehneet asiasta numeroa. Herttuapari istui pöydässä ilmeisesti assistenttinsa kanssa, lehdelle kerrotaan.

Asiakkaat kehuvat, kuinka kiltisti 3-kuukauden ikäinen Archie oli koko lounaan ajan.

– Meghan helli Archieta suurimman osan ajasta. Pikkumies oli kultainen, en kuullut hänen itkevän ollenkaan koko aikana.

William suosii halpalentoja

Prinssi Williamilla on huomattavasti erilainen suhtautuminen matkustamiseen, kuin pikkuveljellään. Hän ja herttuatar Catherine bongattiin viime viikolla halpalentoyhtiö FlyBen:n budjettilennolla Norwichista Aberdeeniin. Lentolippu maksoi 80 euroa.
Tiistaina William, Catherine ja parin kolme lasta bongattiin jälleen budjettilennolla Aberdeenista Norwichiin. Daily Mail arvioi koko perheen matkalippujen maksaneen 404 euroa.


– En ollut uskoa silmiäni. Ei kuninkaallisia odota näkevänsä halpalennoilla, nimettömänä pysyttelevä matkustaja äimistelee lehden haastattelussa.

Matkustaja sanoo tunnistaneensa prinssi Williamin etäisesti, mutta luulleen hänen olevan jalkapalloilija.

– Ei heitä häiritty koneessa. He vaikuttivat ihan tavalliselta perheeltä. Kukaan ei kiinnittänyt huomiota siihen, että he tulivat koneeseen. On uskomatonta, kuinka he sen tekivät.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt