Herttuatar Meghan vierailee pian ensimmäistä kertaa prinsessa Dianan haudalla: ”Harry haluaa, että Meghan näkee hänen äitinsä viimeisen leposijan”

Julkaistu:

Kuninkaalliset
Herttuatar Meghanin kerrotaan pian vierailevan ensimmäistä kertaa prinsessa Dianan haudalla.
Prinssi Harry on toistuvasti ilmaissut, että olisi halunnut vaimonsa herttuatar Meghanin tapaavan edesmenneen äitinsä prinsessa Dianan.

Daily Mailin erikoistoimittaja Richard Edenin tietojen mukaan Meghanin ensimmäinen vierailu Dianan haudalla lähenee, sillä herttuattaren on määrä vierailla hautapaikalla 31. elokuuta. Prinsessa Dianan kuolemasta on tuolloin tullut kuluneeksi tasan 22 vuotta.


Diana on haudattu Northamptonin Althorpiin, Spencerin suvun maille. Hautapaikka sijaitsee pienellä saarella Dianan lapsuudenkodin lähellä. Saarelle pääsee vain veneellä, eikä se ole yleisölle avoin.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry vievät haudalle mukanaan myös kolmen kuukauden ikäisen Archien.

– Harry haluaa, että Meghan näkee hänen äitinsä viimeisen leposijan, lähde kertoi Edenille.


Prinssi Harry ja prinssi William ovat perinteisesti käyneet Althorpissa kaksi kertaa vuodessa. Vierailut ovat ajoittuneet Dianan 1. heinäkuuta vietettäviin syntymäpäiviin sekä hänen kuolemansa vuosipäivään. Vierailujen aikana veljekset myös tapaavat setänsä Charles Spencerin ja tätinsä Karen Spencerin.


Viimeisin vierailu ajoittui Dianan 56-vuotispäivään vuonna 2017. Tuolloin veljekset osallistuivat yksityiseen tilaisuuteen, jonka seremoniamestarina toimi Canterburyn arkkipiista Justin Welby.

Harry on läheinen Dianan perheen ja siskojen kanssa. Prinsessa Dianan siskot Lady Sarah McCorquodale ja Lady Jane Fellowes ovat mukana myös perhepotretissa, joka otettiin Windsorin linnassa Archien ristiäisten jälkeen.


Prinssi Harry suunnitteli herttuatar Meghanin vihkisormuksen itse. Cleave & Companyn valmistamassa sormuksessa on kaksi timanttia, jotka kuuluivat aikanaan prinsessa Dianalle.

Herttuatar Meghan on edustusmatkojen asuvalinnoilla kunnioittanut sydänten prinsessaksi kutsuttua Dianaa. Viime vuoden lopulla Meghan kunnioitti Dianan muistoa käyttämällä samoja perhoskorvakoruja, joita Diana käytti Kanadan matkallaan vuonna 1986. Myös Meghanin ranteessa oli tuolloin Dianalle kuulunut koru.


Prinsessa Dianan tiedetään jättäneen lapsilleen prinssi Williamille ja prinssi Harrylle lukuisia arvokoruja, jotka on myöhemmin nähty herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin yllä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt