Prinsessa Estelle on nyt ekaluokkalainen! Kruununprinsessa Victoria otti suloisen kuvan esikoisestaan

Julkaistu:

Ruotsin hovi
Ruotsin hovin virallisella Instagram-tilillä kerrotaan, että pikkuprinsessa Estellen ensimmäinen koulupäivä oli tänään maanantaina.
Ruotsissa tuhannet ekaluokkalaiset ovat aloittaneet koulutiensä tänään maanantaina.

Maanantai oli suuri päivä myös kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin esikoistyttärelle Estellelle, 7, joka aloitti ensimmäisellä luokalla.

Ruotsin hovi julkaisi virallisella Instagram-tilillään sen kunniaksi kruununprinsessan ottaman valokuvan innoissaan hymyilevästä pikkuprinsessasta.
Estelle aloitti viime elokuussa esikouluun hienostokoulu Campus Manillassa, Tukholmassa.

Yksityiskoulu tunnetaan uudehkona eliittikouluna. Koulua käyvät useat ruotsalaisten kulttuurivaikuttajien, bisnesmenestyjien ja kuningasperheen tuttavien lapset.

Ruotsalaislehtien mukaan koulu on äärimmäisen suosittu. Aftonbladetin mukaan sinne jonotti viime vuonna noin 8 000 lasta, kun esikoulussa aloitti tuolloin 48 onnekasta.
Ensimmäisellä kesälomallaan Estelle vieraili muun muassa Metallican konsertissa Göteborgissa. Keikka oli todennäköisesti yksi pikkuprinsessan loman kohokohdista, sillä hänen kerrotaan fanittavan metalliyhtyettä.

Lisäksi Estelle hurmasi kesäkuussa kansallispäivän kunniaksi otetuissa valokuvissa pikkuveljensä prinssi Oscarin kanssa.

Sisarukset edustivat perinteiseen tapaan myös äitinsä syntymäpäivillä Öölannissa heinäkuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt