Suloinen prinssi Gabriel ihastuttaa suomalaisbrändin lippiksessä – kaikki alkoi, kun Minttu Räikkönen tapasi formulavarikolla Carl Philipin

Julkaistu:

Ensi viikolla kaksi vuotta täyttävän pikkuprinssin päässä nähtiin suomalaismerkki Gugguun vaaleansininen lippis.
Ruotsin prinssi Carl Philip bongattiin sunnuntaina Ruotsin Kalrskogassa sijaitsevalta Gelleråsin autoradalta yhdessä vaimonsa prinsessa Sofian ja heidän poikiensa prinssi Alexanderin ja prinssi Gabrielin kanssa.

Perhe oli saapunut seuraamaan Kanonloppet -rata-autokilpailua, johon myös Carl Philip osallistui.


Tarkkasilmäisimmät havaitsivat kuvista, että ensi viikolla kaksi vuotta täyttävä Taalainmaan herttua edusti katsomossa suomalaisen lastenvaatemerkin lippis päässään.
Suomessa suurta suosiota nauttivan lastenvaatemerkki Gugguun toinen perustaja ja operatiivinen johtaja Anne Valli vahvisti maanantaina Ilta-Sanomille, että prinssi Gabrielin päässä nähty vaaleansininen lippis on Gugguun mallistosta.

– Olemme hyvin hyvin iloisia siitä, että näimme suloisella pienellä prinssillä päässään Gugguun lippiksen. Aiemmin ei olla nähty kuninkaallisilla Gugguun tuotteita, Valli iloitsee.


Gugguu on viime aikoina saanut näkyvyyttä maailmalla, kun F1-kuski Kimi Räikkösen vaimon Minttu Räikkösen suunnittelema lastenvaatemallisto julkistettiin viime vuoden lopulla.

Räikköset ovat sittemmin julkaisseet Instagram-tileillään useita kuvia lapsistaan Robinista ja Riannasta brändin vaatteisiin puettuina.
Prinssi Gabrielin lippis ei kuulu Minttu Räikkösen suunnittelemaan mallistoon, mutta Räikkösellä oli kuitenkin sormensa pelissä siinä, miten suomalaismerkin vaatteita päätyi Ruotsin kuninkaalliseen perheeseen.
Räikköset nähtiin nimittäin toukokuun lopulla Carl Philipin ja kuningas Kaarle Kustaan seurassa varikolla Monacon GP:n yhteydessä.

– Minttu tapasi Prinssi Carl Philipin Monacossa hiljattain, ja lähetimme heille lahjaksi Gugguun vaatteita, Valli paljastaa.
Valli sanoo, että Gugguu on kansainvälistymässä vahvasti ja kysyntä ulkomailla on kasvanut jatkuvasti. Talven ja syksyn uusi mallisto julkaistiin hiljattain Tukholmassa.

– Saimme todella hyvää palautetta etenkin Gugguun laadusta, ekologisuudesta ja designista. Ruotsi on toiseksi suurin vientimaamme verkkokauppamme kautta, hän kertoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt