Ruotsin pikkuprinssit Alexander, 3, ja Gabriel, 1, hurmasivat autokilpailussa: kisaan osallistunut prinssi Carl Philip kolaroi radalla

Julkaistu:

Prinssi Carl Philip osallistui sunnuntaina rata-autokilpailuun. Prinsessa Sofia ja pikkuprinssit Alexander ja Gabriel hurmasivat yleisöä katsomon puolella.
Ruotsin prinssi Carl Philip on tunnetusti kiinnostunut autourheilusta ja hän on kunnostautunut myös kilpa-ajajana.

Prinssi haluaa ilmeisesti viedä rakkauttaan vauhdin hurmaan eteenpäin lapsilleen, sillä sunnuntaina Carl Philip bongattiin Ruotsin Kalrskogassa sijaitsevalta Gelleråsin autoradalta yhdessä vaimonsa prinsessa Sofian ja heidän poikiensa prinssi Alexanderin ja prinssi Gabrielin kanssa. Mukana oli myös prinsessa Sofian äiti eli pikkuprinssien isoäiti Marie Hellqvist.

Perhe oli saapunut seuraamaan Kanonloppet -rata-autokilpailua, johon myös Carl Philip osallistui. Carl Philip ei ole varsinaisesti kilpaillut tänä vuonna Porsche Carrera Cupissa, mutta hän osallistui tapahtumaan kutsuvieraana.


Isäänsä kannustamaan tulleet suloiset pikkuprinssit hurmasivat paikan päällä eloisuudellaan.


Elokuun lopussa 2 vuotta täyttävä prinssi Gabriel oli puettu vaaleisiin farkkuihin, tummansiniseen neulepuseroon ja vaaleansiniseen lippalakkiin. Jalassaan hänellä oli punaiset kumisaappaat.


3-vuotiaan prinssi Alexanderin ylle oli puolestaan laitettu tummat farkut ja vaaleanharmaa koristeltu collegepusero. Myös hänellä oli jalassaan kumpparit, mutta ne olivat keltaiset.

Keltaiset saappaat sopivat yhteen pikkuprinssin pitkien, vaaleiden ja kiharoiden hiusten kanssa, jotka hulmusivat valtoimenaan pojan touhutessa.


Prinssit pääsivät myös ihailemaan helikopteria, tutustumaan isänsä kilpa-autoon ja maistuipa pienokaisille pullakin.


Carl Philipin kisa ei mennyt aivan täysin suunnitelmien mukaan.

Prinssi joutui onnettomuuteen radalla ja hänen autostaan lähti ovi irti. Hän ei tiettävästi loukkaantunut onnettomuudessa, mutta joutui jättämään kisan kesken.