Näin Britannian pikkukuninkaalliset elävät muurien sisällä: prinssi Georgea, 6, ja prinsessa Charlottea, 4, valmistellaan hyvin erilaisiin rooleihin

Julkaistu:

Sisäpiirin lähde kertoo yksityiskohtia pikkukuninkaallisten elämästä.
Britannian prinssi George, 6, ja prinsessa Charlotte, 4, tietävät jo, ettei mikään vedä vertoja sisaruksille. Sisäpiirin lähde kertoi Peoplelle, miten pikkukuninkaalliset kasvavat kuninkaallisten muurien sisäpuolella.

– Heidän ikäeronsa on pieni, joten he viettävät todella paljon aikaa yhdessä, lähde kertoi lehdelle.

– Leikkihetket (ulkopuolisten) lasten kanssa voivat olla monimutkaisia, joten he oppivat tukeutumaan toisiinsa.

Sisarukset eivät koskaan ole täysin samanlaisia. Lähden kertoi, että prinssi George on usein siskoaan varautuneempi, kun taas prinsessa Charlotte on veljeään menevämpi ja sosiaalisempi.


Sisaruksia valmistellaan myös hyvin erilaisiin rooleihin, sillä prinssi George on Britannian kruununperimysjärjestyksessä kolmantena isoisänsä prinssi Charlesin ja isänsä prinssi Williamin jälkeen. Georgesta tuleekin jonain päivänä Britannian kuningas ja se huomioidaan prinssin kasvatuksessa.

Pikkukuninkaallisten erilaiset persoonallisuudet tulivat esille purjehdustapahtumassa, johon prinssi William ja herttuatar Catherine osallistuivat koko perheen voimin viime viikolla.

Siellä prinsessa Charlotte näytti leikkisästi kieltään yleisölle. Herttuatar Catherine hoiti yllättävän tilanteen mallikkaasti ja innostui lopulta irvistämään myös itse.

– Hän vain nauroi, mikä oli ihastuttavaa nähdä. Kerrankin heitä katsoessa tuli olo, että he ovat kuin kuka tahansa perhe, sisäpiirin lähde kommentoi Peoplelle.


Hello-lehti kertoi myöhemmin, että Charlotten vallaton käytös selvisi pian tapahtuman jälkeen. Lehden mukaan Catherine halusi Charlotten ja Georgen huomaavan, että alhaalla yleisön joukossa oli lasten isoisä Michael Middleton.

Hellon mukaan Catherine viitoitti Charlottea katsomaan isoisänsä suuntaan ja kun prinsessa näki tutut kasvot, innostui hän niin paljon, että päätti näyttää spontaanisti kieltään. Charlotte siis ilveili todellisuudessa isoisälleen eikä suinkaan häntä kuvanneille valokuvaajille tai purjehduskisan yleisölle.

Myös 1-vuotias prinssi Louis oppii nopeasti sisaruksiltaan ja Catherine saa jatkuvasti juosta kuopuksensa perässä.


Prinssi George ja prinsessa Charlotte viettävät pian vieläkin enemmän aikaa yhdessä, sillä muutaman viikon kuluttua pikkuprinsessa aloittaa samassa yksityiskoulussa, jossa isoveli viettää päivänsä. Molemmat lapset käyvät pian samaa Thomas’s Battersean yksityiskoulua, jossa vuoden koulunkäynti maksaa 23 000 puntaa, eli noin 25 000 euroa.

– Hän (Charlotte) ei malta odottaa, että pääsee Georgen kanssa kouluun, lähde kertoi.

– Hän on niin innoissaan siitä.


William ja Catherine ovat osoittaneet käytöksellään, että haluavat pitää lapsia mahdollisimman paljon pois julkisuudesta ja tarjota heille samanlaisia hetkiä, mitä muutkin lapset kokevat.

Perheen kolmesta lapsesta julkaistaan uusia kuvia vain merkkipäivinä ja he osallistuvat edustustilaisuuksiin vain harvoin.