Kuningatar Elisabet kurvasi kirkkoon kourimiskohun silmään joutuneen prinssi Andrew’n kanssa – hymyilivät yhdessä hyväntuulisesti

Julkaistu:

Jeffrey Epsteiniin liitetty prinssi Andrew saapui sunnuntaina kirkkoon yhdessä äitinsä, kuningatar Elisabetin kanssa.
Britannian prinssi Andrew, 59, joutui viikonloppuna kohun silmään, kun seksuaalirikoksista syytetty liikemies Jeffrey Epstein kuoli sellissään.

Vain päivää aiemmin julkaistiin aiemmin salattuja asiakirjoja, joissa väitettiin muun muassa, että Yorkin herttua Andrew olisi kourinut alaikäisiä tyttöjä vieraillessaan Epsteinin asunnolla New Yorkissa. Epsteinin prinssi Andrew’n tiedetään olleen ystäviä.
Sunnuntaina, vain päivä Epsteinin kuoleman jälkeen prinssi Andrew kuvattiin Balmoralissa hyväntuulisen kuninkaallisen perheen ympäröimänä. Andrew matkasi kirkkoon yhdessä äitinsä kuningatar Elisabetin kanssa ja äiti ja poika hymyilivät leveästi mustan auton takapenkillä matkalla jumalanpalvelukseen.


Daily Mailin mukaan kuningatar Elisabet viettää tällä hetkellä kesälomaa Balmoralissa.

Brittlehden mukaan kirkkoon saapuivat myös hyväntuuliset prinsessa Beatrice, prinssi Charles ja herttuatar Camilla.


The Guardianin mukaan viime viikolla julkaistuissa oikeusasiakirjoissa väitetään, että prinssi Andrew kouri alaikäistä tyttöä vieraillessaan Epsteinin asunnolla New Yorkissa,

Daily Mailin mukaan asiakirjoista kävisi ilmi myös, että prinssin väitetään harrastaneen seksiä vain 17-vuotiaan tytön kanssa.

Mukana todistusaineistossa on valokuva, jossa näkyy, kuinka Andrew’n käsi on alaikäisen Virginia Giuffren lantiolla. Kuva on otettu Epsteinin työntekijän Lontoon-asunnolla.

Daily Mailin mukaan prinssi Andrew on kiistänyt kaikki syytökset. Hovin edustaja painotti, että kaikki väitteet epäasialliseen käytökseen alaikäisten kanssa liittyen ovat epätosia.


Jo vuonna 2015 uutisoitiin, että Epstein väitetysti pakotti teinitytön seksuaalisiin tekoihin prinssi Andrew’n ja Harvardin oikeustieteellisen koulun emeritusprofessorin kanssa. Molemmat miehet kiistivät syytökset ja Buckinghamin palatsi jopa julkaisi harvinaisen lausunnon syytösten kiistämiseksi, The New York Times uutisoi tuolloin.

Jeffrey Epsteiniä syytetään alaikäisiä tyttöjä koskevasta seksikaupasta ja hyväksikäytöstä. Epäiltyjen uhrien nimiä ei ole kerrottu julkisuuteen, joten tiedossa ei ole, onko Giuffre asianomistajien joukossa. Epstein kiisti syytteet.